RU  UA

Дізнатися

Неймовірна історія: DZIDZIO приїхав у гості до жінки, син якої задонатив на ЗСУ 7 000 євро

"Українці - неймовірні, де б вони не були!"

Український виконавець DZIDZIO (Михайло Хома) виконав свою обіцянку та приїхав гості до жінки, син якої задонатив на ЗСУ 7 000 євро. З українцем, якого звати Марк, артист познайомився на благодійному концерті у Празі.

У Instagram співак розповів подробиці вражаючої історії. Він також опублікував фото та відео зустрічі з мамою та братом Марка.

"Неймовірна історія сталася під час концерту в Празі, де на Благодійній вечері чоловік, на ім'я Марко з України задонатив на ЗСУ 7000 євро! Зробив він це максимально щиро, запалив весь зал, глядачі почали активно донатити на ЗСУ. У Марка було лише одне маленьке прохання: чи міг би я заїхати до його мами в Україні додому та заспівати їй пісню. По його очах було видно, як для нього це важливо і видно було по Марку, що гроші в житті зароблялися нелегко. Я дав обіцянку зробити це", - написав у своєму дописі знаменитість.

Фото: instagram.com/dzidzio

Хома зізнався, що був приємно вражений зустріччю, а розповідь мами Марії про непросту долю розлучила його до сліз. Свій пост виконавець підсумував словами, що українці - неймовірні люди:

"Маму Марію і брата Марка - Романа відвідав, пісню для мами заспівав, чаю попив, книдликів наївся. Мамі дякую за гарного сина, а Марку - за допомогу ЗСУ і зустріч з прекрасною мамою Марією, яка розчулила мене до сліз розповіддю про свою нелегку долю. Українці - неймовірні, де б вони не були!".

Фото: instagram.com/dzidzio

Михайло Хома - український співак, автор пісень, актор, кінорежисер, продюсер, фронтмен та засновник гурту DZIDZIO. У квітні цього року разом з українськими артистами заспівав пісню "Україна переможе", автором якої є Олександр Пономарьов. Також до виконання долучилися Тарас Тополя, Юрій Ткач, Євген Кошовий, Петро Чорний. У період війни Хома, як і багато інших українських зірок, активно гастролює з концертами, що спрямовані на підтримку ЗСУ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации