Лайм

В клітці без виходу: Злата Огнєвіч застрягла в ліфті під час повітряної тривоги

Співачка пережила моторошні 20 хвилин

10 жовтня Росія завдала кілька ракетних ударів по Києву, і один із прильотів був по центру столиці. Обстріл спричинив численні жертви та руйнування, а повітряна тривога тривала понад 5 годин - з 06:47 до 12:24.

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка на момент атаки перебувала у Києві, розповіла, що повітряна тривога застала її у ліфті. Через це знаменитість опинилася у пастці і дуже злякалася.

"Сьогодні провела хвилин 20, закрита у ліфті. Через повітряну тривогу ліфти просто відключили. Було дуже страшно. Вкрай неприємне почуття - усвідомлювати, що я зараз закрита в клітці, з якої немає виходу і ніхто не може нічого з цим зробити. Я прийняла для себе таке рішення, що з сьогоднішнього дня ходжу тільки сходами, навіть якщо це буде 15-й поверх", - заявила артистка в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Про терористичну атаку РФ Огневич висловилася лаконічно.

"Ворог рф - безнадійні покидьки. Колись прийде день, коли ми скажемо "доброго мирного ранку". Поки - ні. Зараз повинні акумулювати в собі всі сили і триматися", - каже вона.

Нагадаємо, що користуватися ліфтом під час повітряної тривоги не можна. У разі відключення електроенергії ви можете опинитися в пастці, доки не закінчаться ремонтні роботи. Якщо трапиться пожежа, людина може задихнутися у закритому просторі кабіни. У разі пошкодження будинку можливе фізичне пошкодження кабіни чи шахти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria