Лайм

Син Ігоря Талькова в Росії отримав повістку: співак-путініст відмовився воювати

Артист заявив, що зайнятий іншою "важливою місією"

Поки про можливу мобілізацію онука Пугачової Нікіти Преснякова у мережі лише говорять, іншому представнику російського шоу-бізнесу вже прийшла справжня повістка. Ігор Тальков-молодший, син покійного рокера Ігоря Талькова, після отримання повістки заявив, що не братиме до рук зброю, адже у нього свій фронт – "культурний".

41-річний музикант розповів у своєму блозі в Instagram, що стосовно мобілізації має чітку позицію і нухто не змусить його піти вбивати українців. Однак він додав, що продовжить виконувати свою "важливу місію" – виступати на передовій з концертами та навідувати окупантів у госпіталях.

Співак-путініст розповів, що повістку вручили його матері. А пізніше він у магазині зустрів дільничного, який вже знав, що музикант має з’явитися у військкоматі. Тальков-молодший поговорив з правоохоронцем та заявив, що готовий підтримувати окупантів своєю творчістю.

"Мама написала, що мені прийшла повістка. Я ненавиджу ховатися, боятися. Мене ніхто не змусить ніколи брати зброю та йти вбивати. Навіть спрямовувати зброю на когось. Моє зброя – музика. Це мій фронт. Я проти війни, але такі обставини, що потрібно обрати сторону", – сказав рокер у своєму відеозверненні.

Фото: instagram.com/igor_talkov

Наостанок російський виконавець запевнив шанувальників, що воює на боці "свободи" і хоче зруйнувати "систему нафтодолара, яка стримує науковий розвиток у сфері енергетики".

  • Раніше Ольга Сумська розповіла, як її дочка у Москві ставиться до можливої мобілізації чоловіка. Антоніна Паперна не хоче говорити про війну навіть з матір'ю.
  • Тим часом уродженка Києва Наташа Корольова готова відправити свого чоловіка Тарзана вбивати українців.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування