Лайм

В мережі повідомили про мобілізацію онука Пугачової Нікіти Преснякова: що відомо

Поки знаменита бабуся виїхала із країни-окупанта

7 жовтня у росЗМІ з'явилася інформація, що Нікіту Преснякова, онука російської співачки Алли Пугачової, яка виїхала з РФ до Ізраїлю, призвали в рамках часткової мобілізації в Росії.

Як повідомив "П'ятий канал" актора та музиканта забрали прямо з репетиції з Губернського театру, художнім керівником якого є актор-путініст Сергій Безруков. Про мобілізацію виданню нібито сказало джерело, наближене до театру, директор закладу цю інформацію не прокоментував.

Фото: instagram.com/npresnyakov

Пізніше у театрі повідомили "Звезде", що новина про мобілізацію 31-річного Преснякова не відповідає дійсності. Актора не було сьогодні у театрі. А на репетиції востаннє він з'являвся наприкінці вересня. "П'ятий канал", який першим повідомив про мобілізацію артиста, видалив новину із сайту.

Нагадаємо, у перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну Алла Пугачова разом із Максимом Галкіним та дітьми поїхала до Ізраїлю. Там гуморист дає концерти, на яких висміює російських пропагандистів. Він також заявляв, що частину своїх гонорарів перерахує на допомогу українським біженцям.

У соцмережах Галкін виступав із критикою війни в Україні, коментував злочини російських солдатів у Бучі та ракетний обстріл Одеси. Але при цьому не раз зізнавався у любові до Росії та російського народу.

Алла Пугачова, на відміну чоловіка, свою позицію озвучила зовсім нещодавно. 18 вересня співачка у відкритому листі попросила визнати її "іноагентом" у РФ після того, як напередодні такий "статус" дали Максиму Галкіну.

Нікіта Пресняков – син Крістіни Орбакайте та Володимира Преснякова-молодшого, який відкрито підтримав кривавого диктора Путіна. Співак висловив свою підтримку російським окупантам та жорстокій війні РФ проти України, виступив з концертами для "рятувальників-миротворців", які руйнують українські міста та вбивають мирне населення під гаслами "Віримо і чекаємо" та "МиZаМир".

Фото: songslyrics.ru

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії