Лайм

Можу дозволити собі не працювати: Слава Камінська відповіла на хейт через життя за кордоном

Зірка висловила свою думку

Колишня учасниця "НеАнгелів" Слава Камінська, яка на початку війни разом з дітьми виїхала до Нідерландів, зіштовхнулася з критикою з боку прихильників. У відповідь на їхні коментарі на кшталт "час вертатися додому" і "не слід показувати свої розваги за кордоном", артистка заявила, що має на це право, адже все життя важко працювала, аби її родина могла зараз бути у безпеці.

"Я не хотіла їхати зі своєї улюбленої країни, де в мене було все і навіть більше. Нехай це звучить як виправдання, але цього вимагає соціум. Я не хотіла їхати і обіср*лась, коли почалася війна не менше, ніж усі. Але знаєте, я заробила за 15 років, щоб мої діти зараз не чули сирен. Я пропустила всі дні народження батьків, чоловіка, дітей і навіть смерть батька, тому що працювала", - написала співачка на своїй сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Я важко працювала, щоб мій син, наприклад, зараз не плакав від звуку оси, тому що вона, на його думку, дзижчить, як літак, що прилітає, щоб убити нас. Я не для того гладшала на 25 кг і ходила психічно нестабільна 2 роки, як слон, щоб вислуховувати ось це все", - продовжила висловлюватися Слава.

Камінська підсумувала свій пост заявою про те, що безмежно любить своїх дітей і зробить усе від себе залежне, аби вони могли жити нормальним життям, без сирен та бомбосховищ.

"Я люблю своїх дітей і поки що можу дозволити їм трохи інше життя, нехай воно їм навіть не зовсім подобається. І так, можливо мені зараз краще, ніж комусь, але хто знає як мені насправді? А я сміятимусь, бо ця захисна реакція мене завжди рятувала".

Фото: instagram.com/babaslavka

Знаменитість додала, що після 15 років кар’єри у гурті "НеАнгели" може дозволити собі не працювати, адже на свій вік вона вже "напрацювалася":

"І так, я можу дозволити собі не працювати, тому що в шоу-бізнес зараз потрібно тільки вкладати або виїжджати на тригерах постраждалих. А я можу дозволити собі не працювати. Коханці нехай працюють, а я вже напрацювалася".

Фото: instagram.com/babaslavka

Слава Камінська - українська співачка, учасниця жіночого попгурту неАнгели, дизайнерка та інста-блогерка. Після розпаду колективу заявила про старт сольного проекту. У березні 2021 року вийшла сольна пісня під назвою "911", незабаром також представила відео на цю пісню. Двічі була заміжня: першим чоловіком був київський бізнесмен Євген, другий - пластичний хірург Едгар Камінський. У другому шлюбі народила двох дітей – сина Леонарда та доньку Лауру. З Едгаром Камінським офіційно розлучилася у 2019 році, проте прізвище ексобранця вирішила залишити.

  • Нагадаємо, у День Незалежності Камінська показала фото у жовто-блакитному бікіні. Пікантне фото зірки знову викликало неоднозначну реакцію фанатів.
  • Окрім того, Камінська не перестає скаржитися на життя в Європі. Співачка оформила у Нідерландах тимчасовий захист, але регулярно розповідає про проблеми, з якими стикається там.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита