Лайм

Як зарядити телефон без світла: 5 простих та безпечних способів

Запам'ятайте їх

Через регулярні обстріли росією об'єктів критичної інфраструктури багато українців змушені сидіти без світла по кілька годин на день і готуватися до віялових відключень електроенергії. theLime ділиться з вами перевіреними лайфхаками, як зарядити в такій ситуації телефон, щоб вийти на зв'язок із близькими.

Фото: pixabay.com

Повербанк (Power bank)

Портативний зарядний пристрій (Power bank) є компактною конструкцією з однією або декількома акумуляторами і платою заряду. З його допомогою можна підзарядити акумулятор смартфона будь-якої миті та в будь-якому місці без електроенергії.

Читайте також: як правильно користовуватися повербанком, щоб продовжити термін його служби.

Ноутбук

Другий спосіб – за допомогою ноутбука. Якщо вдома є заряджений ноутбук і USB-кабель, то зарядити мобільний телефон дуже просто. Підключаємо гаджет до ноутбука за допомогою шнура та чекаємо. Зазначимо, що в цьому випадку телефон заряджатиметься повільно, проте на найважливіші дії заряду має вистачити.

Колонка

Ще один спосіб підключити гаджет до портативної колонки. Вона, як і ноутбук, не зможе повністю зарядити телефон, однак такого заряду вистачить для короткої розмови або виходу в інтернет.

Автомобіль

Також можна зарядити телефон від акумулятора в машині. Якщо у вас немає власного авто, попросіть своїх знайомих чи сусідів скористатися їхнім транспортом для заряджання гаджета.

Генератор, акумулятор або безперебійне джерело живлення

Генератор – це спеціальний портативний пристрій, до якого можна підключати будь-які побутові прилади у разі відключення світла.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"