Лайм

Від кількості донатів заблокували рахунок: Дмитро Дікусар у ЗСУ подякував українцям

І розповів, на що підуть кошти

Днями хореограф, а нині ще й боєць ЗСУ Дмитро Дікусар оголосив збір коштів на рації для свого підрозділу. За добу українці перевели так багато, що ще вистачить і на тепловізори, і на дрони, і на лопати. Від кількості грошових переказів "був в шоці" й банк, і оскільки танцівник не є офіційно волонтером, його рахунок заблокували.

"Шановні, любимі і неймовірні українці! Від кількості ваших донатів заблокували мій рахунок! Після пояснень і надання відповідних документів, все вирішилось. Але, попри труднощі, ви так швидко зібрали на моєму рахунку (волонтерському від тепер) таку суму, що цього вистачить не тільки на рації, а і на тепловізори, дрони, лопати і поміч дружнім підрозділам. Тому, я оголошую закриття збору!, - написав Дмитро на своїй сторінці в Instagram - Від мого серця, і сердець моїх побратимів ми дякуємо вам!".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmytro Dikusar (@dikusar_dmitriy)


Дікусар додав, що два нових тепловізори будуть на позиціях вже днями і наголосив, що тепер ворог не підійде вночі непоміченим. Щодо рацій, то їх підрозділ отримає трохи пізніше.

Боєць запевнив українців, які перераховували кошти, що кожна гривня піде на нашу перемогу і що він особисто проконтролює, щоб усе набуте опинилося в руках солдатів та сержантів. "Дякую за вашу довіру! Обійняв кожного!", - додав український захисник.

Він там, де військові дії: Ірина Білик розповіла, чому Дмитро Дікусар не виходить на зв'язок.

Українці у коментарях у відповідь дякують Дмитру та іншим захисникам за їхню сміливу та небезпечну роботу.

"Це ми всі безмежно вдячні вам та вашим побратимам за вашу щоденну працю, за те, що маємо можливість працювати і допомагати всім чим можемо нашим найкращим, непереможним воїнам";

"Дякую вам за захист. Це найменше, що ми можемо зробити";

"Завдяки вам ми тут живемо, працюємо, віримо у перемогу. У нас спільний ворог. І ми його знаємо надто добре. Дякую, що ви є, наші ангели-охоронці. Робіть свою справу, тому що ви її робите найкраще у світі" .

Дмитро Дікусар вступив до лав ЗСУ на четвертий день війни – 27 лютого. В ніч на 14 березня танцюрист ледь не загинув. На місце дислокації його батальйону був нанесений авіаудар. На щастя, Дмитру та майже всім бійцям вдалося врятуватися. Безжальну атаку рашистів витримав і український прапор.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmytro Dikusar (@dikusar_dmitriy)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля