Лайм

Він там, де військові дії: Ірина Білик розповіла, чому Дмитро Дікусар не виходить на зв'язок

Співачка розповіла про колишнього чоловіка-захисника

Український хореограф Дмитро Дікусар захищає Україну в лавах ЗСУ. Останнім часом він рідко виходить на зв'язок із шанувальниками у соцмережах і майже не телефонує близьким. Екс-дружина танцівника Ірина Білик, яка підтримує з ним дружні стосунки, зізналася, що він перебуває у зоні активних бойових дій.

Про це співачка розповіла у програмі "Ранок з Україною". За словами артистки, востаннє вона спілкувалася з колишнім місяць тому, тому зараз дізнається про Дікусара через його маму.

Ірина Білик із колишніми чоловіками - Дмитром Дікусаром та Дімою Коляденко Фото: instagram.com/bilyk_iryna

"Діма не виходить на зв'язок, бо він якраз у частині, де тривають військові дії. Тому більше розмовляю з його мамою. Мама розповідає, як у нього справи. А Діма, можливо, на завданні. Він не може так часто розмовляти, як я хотіла б" - зізналася Білик.

Співачка також дала пораду всім українкам, які зараз перебувають у вимушеній розлуці зі своїми коханими захисниками.

"Потрібно частіше зв'язуватися... і телефонувати мамі, можливо, татові, питати як його життя там. Можливо, надсилати свої фото, щоб коханий вірив, що він скоро повернеться і ви будете разом. Що саме в цьому місті на березі Дніпра ви станете і відсвяткуєте своє весілля, поцілуєтесь...", - порадила зірка.

Ірина Білик Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Дмитро Дікусар був четвертим фактичним чоловіком Ірини Білик. Співачка та хореограф одружилися у Ріо-де-Жанейро і тривав цей шлюб три роки. Після розлучення колишні закохані зберегли теплі стосунки. Єдиним офіційним був п'ятий шлюб артистки, але він також розпався. Українська виконавиця та російський режисер Аслан Ахмадов розлучилися у 2021 році.

Дікусар вступив до лав ЗСУ на четвертий день війни – 27 лютого. У ніч проти 14 березня танцюрист ледь не загинув. На місце дислокації його батальйону було завдано авіаудару. На щастя, Дмитру та майже всім бійцям вдалося врятуватися. Безжальну атаку рашистів витримав і український прапор.

Дмитро Дікусар Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

  • Також до українських військових на початку війни приєднався і Даніель Салем. В Instagram телеведучий часто показує свою небезпечну роботу. Нещодавно він опублікував відео перестрілки та розповів, що отримав контузію та оглух на одне вухо. А також показав "житло" бійців ЗСУ на Херсонщині.
  • Український гурт "Антитіла", який служить у теробороні, поділився болісним відео своєї роботи. Ролик записали на передовій в день народження Тараса Тополі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil