Лайм

Як зробити гострішою стару тертку: прості лайфхаки, які знають не всі

Просто запам'ятайте їх

Щодня на кухні господині стикаються з безліччю проблем, особливо в процесі приготування їжі. І якщо ви вже знаєте, що робити, якщо немає пергаментного паперу для випічки, візьміть собі на замітку прості лайфхаки, як заточити тертку за допомогою підручних засобів. theLime детальніше розповідає про це.

1 спосіб – за допомогою фольги для випічки

Для заточування старої тертки можна використовувати фольгу, яку можна знайти майже у кожної господині на кухні. Відрізаємо невелику кількість фольги та скручуємо з неї декілька кульок. Потім їх необхідно "натерти" на тертці метал тертиметься об метал, тільки один кришиться, а другий заточується.

Читайте також: Чим накрити сковороду, якщо немає кришки потрібного розміру.

2 спосіб – за допомогою кружки

Беремо звичайний кухоль (або кружку), перевертаємо його і абразивною частиною на дні натираємо леза тертки. Продовжуємо процедуру протягом приблизно 5 хвилин. Потім промиваємо тертку під проточною водою і перевіряємо, чи заточилася вона.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також