Щодня на кухні господині стикаються з безліччю проблем, особливо в процесі приготування їжі. І якщо ви вже знаєте, що робити, якщо немає пергаментного паперу для випічки, візьміть собі на замітку прості лайфхаки, як заточити тертку за допомогою підручних засобів. theLime детальніше розповідає про це.
1 спосіб – за допомогою фольги для випічки
Для заточування старої тертки можна використовувати фольгу, яку можна знайти майже у кожної господині на кухні. Відрізаємо невелику кількість фольги та скручуємо з неї декілька кульок. Потім їх необхідно "натерти" на тертці – метал тертиметься об метал, тільки один кришиться, а другий заточується.
Читайте також: Чим накрити сковороду, якщо немає кришки потрібного розміру.
2 спосіб – за допомогою кружки
Беремо звичайний кухоль (або кружку), перевертаємо його і абразивною частиною на дні натираємо леза тертки. Продовжуємо процедуру протягом приблизно 5 хвилин. Потім промиваємо тертку під проточною водою і перевіряємо, чи заточилася вона.
- Раніше ми розповіли, що можна використати замість кондитерського мішка.
- Читайте також на theLime про 4 варіанти, чим замінити качалку для тіста.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.