Лайм

Тіна Кароль у Нью-Йорку показала, як подорослішав її син Веніамін: фото

Фанати зазначили, що хлопець - копія батька

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно здивувала шанувальників віршем-прокльоном Путіну, разом із сином побувала у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку. У мережі вона поділилася подробицями екскурсії та показала спільні фото з 13-річним Веніаміном.

"Все, що в житті трапляється, - це зв‘язок. Ця зала - колиска важливих рішень для світу та миру. Нехай тобі, сину, вистачить сил та мудрості бути корисним миру, Україні та світу! Можливо, цей мікрофон буде гучніший ніж мій. Я б була щаслива. Безумовно, твоє життя - твій вибір, та я дозволю собі помріяти!" – написала артистка у Telegram.

Фото: t.me/tinakarolofficial

Можна помітити, що син знаменитості помітно подорослішав за останній час і за зростом вже наздогнав свою маму. На знімках хлопець позував у білій футболці з патріотичним принтом, джинсах, сірій жилетці та спортивному взутті. Тоді як його мама з’явилася на заході у брюках фасону кльош з розрізами, светрі та куртці бежевих тонів та в кросівках.

На одному з фото Тіна та Веніамін позували в компанії Сергія Кислиці, постійного представника України при ООН.

У коментарях користувачі мережі зазначили, що хлопець – копія батька: "Вилитий Женя", "Вищий за тебе вже!", "Який Веня вже дорослий, копія Жені! Мамина гордість", "Як цей парубок виріс і схожий на чоловіка… Приємно на вас дивитись", "Як швидко плине час! Син виріс, вже маму догнав!".

Фото: t.me/tinakarolofficial

Відомо, що Веніамін вчиться в елітній школі Repton Preparatory School у Великій Британії. Кароль бачиться з сином лише на канікулах. Окрім навчання, хлопець має багато інших захоплень: він танцює гопак, грає на фортепіано та барабанах, займається фехтуванням.

Фото: t.me/tinakarolofficial

Нагадаємо, Веніамін Євгенович Огір з'явився у шлюбі Тіни Кароль з українським продюсером Євгеном Огіром. Чоловік співачки пішов із життя у 32 роки після важкої боротьби з раком шлунка.

  • Раніше Кароль розсекретила, якими методами виховує 13-річного сина. Зірка розповіла, як вирішує конфлікти у сім'ї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці