Лайм

Дружина Андрія Бєднякова показала новонародженого сина та будні молодої мами: фото

Підписники похвалили Анастасію за чесність

Дружина українського телеведучого Андрія Бєднякова, яка нещодавно народила другу дитину, показала нелегкі будні молодої мами. Вона опублікувала кілька кадрів, на яких без прикрас вирішила продемонструвати, що бути мамою двох діток – справа непроста.

На першому фото: "щасливе немовля спунькає". На другому фото: "щаслива мамка в ох***ває". Це відповідь на всі ваші смс: "яка ви сильна жінка". Дякую, що вірите в мене більше, ніж я в себе", - написала Анастасія Коротка у своєму блозі в Instagram. Підписники у коментарях подякували їй за чесність та сміливість показати ситуацію такою, як вона є насправді.

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

"Зате правдиво. Без вилизаних інстадівних фото, де матері як наче не рожали, а день в салоні краси провели. Ви класна", "Тримайся. Ти сильна жінка, витримаєш. Радій, що не двійня", "Ви неймовірно сильна! Приклад для багатьох! Уявляю, як вам тяжко! Тому обіймаю і бажаю міцних снів синочку та здоров’я вам усім!", "Все одно ви найкраща!", Нічого, з третім вже легше буде", - написали користувачі мережі.

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

Про поповнення в родині Андрій Бєдняков оголосив 20 жовтня. Він опублікував фото, на якому була зображена маленька ніжка новонародженого сина.

Фото: instagram.com/biedniakov

Нагадаємо, Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка одружилися у 2014 році. Через рік у пари народився первісток – донька, яку вони назвали Ксенією. У вересні цього року стало відомо, що сім'я знову очікує на поповнення.

Читайте по темі: Про другу вагітність Настя Коротка повідомила в мережі з гумором. Дізнайтесь, що написала акторка.

Під час повномасштабної війни в Україні дружина та дочка Андрія Бєднякова виїхали до США. Саме там з'явилася на світ друга дитина пари. Телеведучий розповідав, що поки що не хоче, щоб рідні поверталися додому. "Якщо є варіант та засоби для того, щоб твоя дитина була за кордоном і не чула цих сирен, то я, як батько, хочу, щоб вона залишалася там", - пояснював свою позицію ведучий.

Фото: instagram.com/biedniakov

  • 15 жовтня Насті Короткій виповнилося 37 років. Бєдняков з гумором привітав кохану с днем народження.
  • Також дружина Бєднякова показала зустріч дочки з татом після довгої розлуки. Відео розчулило мережу до сліз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ