Лайм

Ольга Сумська розповіла, які страви готує на газовому пальнику під час відключень світла

"У нас є героїчні українці, які варять борщ на свічках в духовці – це просто супер, так що беремо з них приклад"

Країна-агрессор Росія продовжує обстрілювати ракетами критичну інфраструктуру України, і через це українці тимчасово зіштовхнулися з відключенням комунікацій – світла, води та газу. Однак навіть такі умови не змусять людей сидіти без діла, адже вони продовжують займатись домашніми справами.

Так, українська акторка Ольга Сумська розповіла ТСН, що її чоловік Віталій Борисюк підготувався до відключень та зазделегідь купив газовий пальник. На ньому зірка готує різні страви, наприклад, млинці та суп з фрикадельками.

Фото: instagram.com/olgasumska

"У нас є такий газовий балончик. У мене Віталій їх придбав ще давненько, і вони зараз знадобилися. Якщо потрібно щось приготувати терміново, то ми готуємо щось швидке. Звичайно, борщ можна також зварити. Ось у нас є героїчні українці, які варять борщ на свічках в духовці – це просто супер, так що беремо з них приклад. Я і млинці зробила на газовому балончику і супчик з фрикадельками", - розповіла акторка.

Читайте також: Не дадуть зголодніти і замерзнути: скільки зараз коштують газові пальники та які є види.

Окрім готування, Сумська займається знаходить час і для інших справ, коли виключають світло: висаджує квіти чи доглядає за собою.

"Можна прибрати, я квіти висаджую: у мене ще залишилося. Мені хочеться, щоб навіть узимку цвіли квіти. Є багато справ. Єдине, що світло... важкувато... Наповнені ванни і не приймеш душ так, як раніше. Але маски теж роблю і догляд. Якраз звільнився час для догляду за собою, тож ми, українки, завжди знаходимо для себе корисні якісь справи і по господарству, і по красі... Нас голими руками не візьмеш, навіть без електроенергії, хоча саме без електроенергії тут уже можна, як кажуть, поцілувати коханого", - говорить Ольга.

Також читайте на тему: Актуально для відключених комунікацій: туристка поділилася лайфхаками, як пережити непросту зиму.

Ольга Сумська з чоловікомФото: instagram.com/olgasumska

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували