Лайм

Коли дивитися прем’єру шоу "Холостяк-12" з Алексом Топольским і що покажуть у 1 випуску

Користувачі мережі бурхливо відреагували на вихід реаліті

28 жовтня о 19:00 на телеканалі СТБ глядачі побачать довгоочікувану прем’єру романтичного шоу "Холостяк-12", показ якого декілька разів скасовували з різних причин. В першому випуску головний герой Алекс Топольський познайомиться зі всіма учасницями, які прибудуть на першу вечірку.

У прем'єрному випуску шанувальники спостерігатимуть, як чоловік познайомиться з кожною і дівчат, і якась із них, цілком ймовірно, стане його другою половинкою. Адже український бізнесмен впевнений, що на проекті йому точно вдасться побудувати міцні стосунки.

Читайте також: Знімався в кіно та створив інновацію: топ-10 фактів про "Холостяка" Алекса Топольського.

Що покажуть у 1 випуску романтичного реаліті?

  • Як дівчата дивуватимуть чоловіка?
  • На що готові суперниці, щоб отримати троянду?
  • Чи погодиться Алекс на побачення після Першої вечірки?
  • Невже Холостяк дасть згоду на заручини у 1 випуску?
  • Які правила вирішить змінити головний герой, щоб точно не помилитися у виборі?
  • Які подарунки підготував Алекс для учасниць?
  • Чи буде Холостяк дарувати троянду першого враження?
  • Та що означають нові кольори квітки?

Фото: instagram.com/holostyakstb

Тим часом користувачі мережі у коментарях під постом Григорія Решетника у Instagram зізнаються, що вже не можуть дочекатися прем’єри: "Чекала так, що капець! Вино купила, цукерки також купила, маму запросила. Вечір буде чудовий", "Так хочеться подивитись, відволіктись", "Так, головне щоб світло було", "Чекаємо з нетерпінням", "Нарешті вечори п’ятниці стануть як в старі добрі часи", "Головне, щоб знову не перенесли", "Ура, нарешті", "Ніби з минулого життя".

Читайте на тему: шоу "Холостяк-12" засвітило дівчат - серед них фіналістка "Міс Україна" та учасниця "Танців з зірками".

Однак не всі люди зраділи виходу романтичного шоу в ефір. Хтось вважає, що показувати розважальні програми у період війни в Україні недоречно:

"Я не скучила, бо вважаю недоречним зараз цей проект", "Одні воюють, а інші розважаються", "Боже які тільки злі люди, це просто жах! Постійно сидіти в новинах не вихід, треба чимось відволіктися. Хто бажає дивитись - хай дивиться, кому не цікаво - не дивіться. У кожного своя думка!", "Зараз не на часі розважальні шоу!", "Всі випуски дивилась, а цей не буду....В мене совісті не вистачить...Війна", "Хто б що не писав, але відволікатись треба, інакше до перемоги просто нормальною не доживеш".

Алекс ТопольськийФото: instagram.com/holostyakstb

Нагадаємо, 32-річний Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США. Продюсери описали чоловіка як сміливого та амбіційного кар'єриста, який для досягнення мети пройшов непростий шлях. Алекс Нїнародився і виріс у Львові, і одразу після закінчення університету поїхав до Америки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також