Лайм

Як випрати речі вручну без пральної машини: швидкий лайфхак

Таким способом також можна випрати речі в екстремальних умовах

Побутові справи займають дуже багато часу в кожної господині. І якщо ви вже знаєте, чим випрати речі, якщо немає порошку і які речі не можна класти в одне прання, щоб їх не зіпсувати, візьміть собі на замітку простий лайфхак з пакетом. theLime докладніше вирішив розповісти, як його використовувати, щоб випрати невелику річ або спідню білизну.

Якщо у вас зламалася пральна машинка, ви потрапили в екстремальні умови або у вас відключили світло і воду, але вам необхідно швидко випрати щось, не впадайте у відчай. На допомогу прийде простий лайфхак, для якого знадобиться невеликий, але міцний пакет. Зазначимо, що цей спосіб підходить лише для невеликих предметів гардеробу: футболок, майок, трусів, шкарпеток, маленьких рушників тощо.

Читайте також: Як правильно прати подушку з пір'я в пральній машині та вручну.

Беремо пакет, перевіряємо, щоб у ньому не було дірок. Кладемо в нього брудну річ і додаємо пральний порошок. Потім наливаємо теплу воду так, щоб вона покрила річ. З пакета "прибираємо" повітря і добре зав'язуємо. Можна обв'язати шнурком або резинкою для міцності.

Замочуємо білизну в пакеті з водою на декілька годин, щоб усі забруднення, що в'їлися в тканину, відіпралися. Потім починаємо сам процес "прання" руками мнемо та струшуємо пакет із боку в бік. При цьому речі будуть крутитися як у барабані пральної машини, і порошок видалятиме з них бруд.

Потім прополіскуємо речі у чистій воді кілька разів і відправляємо їх сушити.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil