Лайм

Оля Полякова у грузинських "Танцях з зірками" виконала чуттєвий вальс: відео

Співачка дебютувала у шоу в парі з танцюристом свого балету

Українські знаменитості продовжують привертати увагу всього світу до війни в Україні. Нещодавно Джамала представила країну на польських "Танцях з зірками", тепер учасницею танцювального шоу стала Оля Полякова, тільки в Грузії.

"Друзі, нарешті я можу поділитися з вами чудовою новиною. Вже третій тиждень поспіль, я готуюся в залі до непритомності, аби знову вийти на паркет, як інтернаціональний учасник грузинських "Танців з зірками". Неймовірні відчуття!", - поділилася артистка в Instagram.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Читайте також: Джамала отримала найвищий бал у польських "Танцях з зірками": відео чуттєвого виступу.

Партнером Олі Полякової у грузинських "Танцях з зірками-11" став танцюрист її балету Максим Єжов, який був учасником української адаптації проекту у парі з телеведучою Лесею Нікітюк.

У першому випуску Полякова та Єжов виконали віденський вальс під пісню "Обійми" гурту "Океан Ельзи". Співачка вийшла на паркет у довгій сукні-вишиванці, танцюрист з'явився в образі українського військового.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ezhov Maksim Макс Єжов (@ezhov_maksim_)

Судді поставили парі з України 14 балів із 30 максимальних. Під час ефіру співачка розповіла про благодійний проект "Незламні", у рамках якого вона допомагає збирати кошти на протезування українців, які постраждали від російської агресії.

"Я впевнена, що у кожного свій фронт, тому перший ефір я присвячую благодійному проєкту "Незламні", аби розповісти якомога більшій кількості людей про справу, якою я живу останнім часом! Разом ми сила і нас дійсно мільйони", - поділилася Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова була учасницею української версії танцювального шоу в 2017 році. Співачка залишила проект у четвертому випуску. Максим Єжов брав участь в проекті "Танці з зірками-2018" - у парі з Лесею Нікітюк танцюрист завоював срібло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil