Лайм

Це непотріб: Анатолій Анатоліч агресивно висловився про Стужук, Тодоренко і Сєдокову

Український ведучий не хоче, щоб вони поверталися до України

Свого часу Софія Стужук вважалася найпопулярнішою українською блогеркою – в Instagram на неї було підписано понад 5 млн. людей. Проте війна зірвала маски з багатьох, і Стужук не стала винятком. Після того, як мати трьох дітей цинічно виправдала ракетні удари по Києву, Анатолій Анатолич пообіцяв зробити все, щоб вона не змогла повернутися до України.

Софія Стужук Фото: Instagram

"Хвилинка агресії та злості від мене. Раніше я був надто добрим у деяких ситуаціях, але зараз - ні, - сказав ведучий в Instagram-історіях. - З початку війни Стужук мовчала, а потім почала ахінею нести. Я мовчу, що вона свою плаценту їла. Це її справа, смачного. Я про те, що вона говорила, що удари по Києву - це відповідь на "негативні вібрації" з кримським мостом".

Саша Бо розповіла, як скандальна Стужук підтримувала російський бізнес під час війни.

Анатоліч назвав Стужук "непотребом" і заявив, що у разі її приїзду в Україну після перемоги над РФ активно сприятиме її вигнанню.

"Каюся, коли люди стояли з плакатами перед концертом Басти у Києві, я не стояв поруч із ними. Коли це відбувалося, я думав: "Можливо, це надто агресивно". Але якщо Софія Стужук, Регіна Тодоренко, Жанна Бадоєва, Аня Сєдокова, якщо цей непотріб вирішить після нашої перемоги повернутися до Києва, Одеси чи кудись ще, я робитиму все, щоб вони якнайшвидше покинули нашу країну", - сказав він.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich/

Софія Стужук живе за кордоном, куди поїхала після початку повномасштабного вторгнення. Анну Сєдокову помічали у США, Жанна Бадоєва перебуває у Європі та працює у Росії. Регіна Тодоренко залишається в Росії з чоловіком Владом Топаловим. Усі вони – уродженки України, які не підтримали рідну країну під час війни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита