Лайм

Відступила від нейтралітету: Іванна Онуфрійчук розповіла, як Швейцарія допомагає українцям

Українська телеведуча під час війни перебуває за кордоном

Ведуча шоу "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук до повномасштабного вторгнення РФ жила на дві країни – Україну та Швейцарію. Однак після 24 лютого зірка, як і багато українців, змушена була залишитися за кордоном.

В інтерв'ю "Люкс FM" Іванна розповіла, як швейцарці ставляться до війни в Україні та як допомагають українським біженцям.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

"Сьогодні я можу сказати, що Швейцарія давно відступила від своїх принципів нейтралітету. З початку повномасштабного вторгнення Швейцарія доставила в Україну більш ніж 680 тонн гуманітарної допомоги та закупила в Україні близько 5000 тонн продовольства для підтримки населення. Ще велика партія - матеріали для тушіння пожеж та розчищення завалів - на даний час знаходиться в дорозі", - поділилася українська телеведуча.

Читайте також: Роблять немислимі речі: дружина "Холостяка" Черкасова розповіла, як Ірландія допомагає біженцям із України.

Онуфрійчук розповіла, що швейцарці відчиняють двері своїх будинків для українських сімей, допомагають в організації культурних благодійних заходів та перераховують особисті кошти на допомогу Україні.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

"Нещодавно я відвідала благодійний захід, організований у колаборації швейцарцями та українцями, зокрема долучилась моя колега з 1+1 Тоня Лесик. Під час події збирали кошти на відкриття Школи Супергероїв у київському Інституті Раку. Дітки, батьки та лікарі її там дуже чекають. Зібрали 15 тисяч євро, і збір ще триває", - зазначила українська телеведуча.

Іванна Онуфрійчук – українська модель та телеведуча. Окрім "Танців з зірками" вона також вела ток-шоу "Без краватки" на телеканалах НЛО TV та Україна 24. У листопаді 2021 року Іванна розписалася з казахським мільйонером на ім'я Алмаз, ставши його офіційною дружиною через 9 місяців після першого весілля.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тіна Кароль зізналася, як її підставили під час участі у Євробаченні-2006 - співачка мала виплачувати величезний кредит

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Вагітна дружина Сергія Тігіпка Анна Зіневич повідомила, що вони з чоловіком чекають на доньку - у сім'ї політика підростає троє синів

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном