Лайм

Між нами війна: Камалія поскаржилася на життя в будинку дорослої дочки чоловіка

У Лондоні співачці живеться не солодко

Після початку повномасштабної війни в Україні Камалія з чоловіком і дітьми переїхала до Англії. Сім'я живе в Лондоні у будинку дочки Мохаммада Захура від першого шлюбу, і разом із ними під одним дахом знаходиться ще 12 людей. В інтерв'ю "ЖВЛ" співачка зізналася, що в таких умовах її життя далеке від розкішного.

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

"Мені не легко. Із [сином] Захура Арманом легко, а з дочкою - ні. Зараз уже намагаємося не перетинатися. Я постійно дивлюся новини українські і дуже часто висловлююся з приводу росіян. Її це ображає, бо її мама - росіянка. У нас така "війна" між нами", - зізналася виконавиця.

Читайте на тему: Раніше Камалія розповідала про колишню дружину Захура в Москві, яка погано про неї говорила.

Різниця у віці між Камалією та дрослою дочкою Захура – лише п'ять років. У конфлікті жінок 67-річний бізнесмен намагається дотримуватись нейтральної позиції.

"Не назавжди ж це. Ну, ми знаходимося в будинку дочки. Звичайно їй теж прикро, тому що постійно лаються... Її мама нічого поганого не робить, вона теж проти цієї війни. Камалія, природно, лютує молотить усіх росіян. Їй це не подобається. На цьому ґрунті іноді бувають якісь суперечки", - заявив він.

Подружжя не стало пояснювати журналістам, чому не переїде в окреме житло, але Захур зізнався, що після війни їхня родина стала жити значно скромніше.

"Вважайте, що бізнесу практично немає. Усі офісні центри порожні, заводи працюють на 30-40% потужності, і воно не працюватиме, доки війна не закінчиться", - каже він.

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

Читайте на тему: Витратили понад мільйон євро: співачка Камалія розповіла, що чоловік подарував їй на 45-річчя.

Камалія також констатувала, що їхній побут та розваги дуже змінилися.

"Дуже важко, коли 16 людей живе разом в одному будинку. Багато хазяйок на кухні, і так уже 8 місяців. У мене немає натхнення, бо творчій людині потрібно, щоб ніхто не заважав. Дуже важко, няньок немає. Є одна нянька на 4 дитини, для онучок Захура, - каже співачка. - Доводиться економити. Ми не ходимо так часто в якісь ресторани дорогі. І немає настрою, не радісно. І чоловікові важко, і у мене немає комерційних концертів. Зараз не до розкоші".

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео