Лайм

Зірка фільму "Капітан Америка" став найсексуальнішим чоловіком року за версією People

Кріс Еванс скромно прийняв нагороду

Щороку американський журнал People нагороджує одного зі знаменитостей титулом "Найсексуальніший чоловік із тих, хто нині живе", і у 2022-му його отримав актор Кріс Еванс. Зірці фільмів "Капітан Америка" та "Месники" 41 рік, і "корону" він забрав у торішнього чемпіона та колеги з "Месників" Пола Радда.

Фото: People

Кріс Еванс сказав People, що друзі напевно будуть його дражнити, а мама дуже пишається новим титулом свого сина.

"Насправді це буде просто приводом для знущань, - пожартував Еванс в інтерв'ю. - А ось мама буде щаслива. Вона пишається всім, що я роблю, але це те, чим вона справді може похвалитися".

Читайте на тему: Володар титулу "Найсексуальніший чоловік-2020" Джон Ледженд підтримав Україну і виступив на церемонії "Греммі" із символічною піснею.

Фото: Getty Images

Кріс Еванс прославився завдяки ролі супергероя Джонні Шторма у двох фільмах "Фантастична четвірка", випущених у 2005 та 2007 роках. Його кар'єра пішла в гору, коли у 2011 році він зіграв головну роль у фільмі Marvel "Капітан Америка: Перший месник". Зовсім недавно він зіграв лиходія разом із Райаном Рейнольдсом у фільмі Netflix "Сірий чоловік".

Кріс Еванс не одружений. Серед його колишніх зіркових пасій – атриси Джесіка Біл, Дженні Слейт та Лілі Джеймс.

Фото: Getty Images

До Еванса звання "Найсексуальніший чоловік" People вручав Райану Рейнольдсу, Крісу Хемсворту, Джону Ледженду, Майклу Б. Джордану, Двейну Джонсону, Ідрісу Ельбі, Адаму Левіну, Річарду Гіру, Ченнінгу Татуму і Девіду Бекхему.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео