Лайм

Нам це точно під силу: Ектор Хіменес-Браво підтримав українців на тлі попереджень про складну зиму

Знаменитість закликав запастися всім необхідним

Українська влада попереджає, що прийдешня зима для країни буде найскладнішою в її історії. Через агресію РФ та пошкодження окупантами критично важливої інфраструктури українці можуть залишитися без світла, води, тепла та газу.

Ектор Хіменес-Браво, який активно допомагає Україні наблизити перемогу, вважає, що це одне із випробувань війни, яке українці обов'язково пройдуть. Шеф-кухар закликав залишатися сильними, адже "краще одна холодна зима, ніж все життя в Росії". Підбадьорливе звернення до українців кулінар із Колумбії опублікував в Instagram, при цьому фото допису він адресував росіянам.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Давайте відкрито дивитися в очі своїм страхам - зима буде важка. Але це лише одне з випробувань цієї війни, і навіть не головне з них", - звернувся Ектор до підписників.

Читайте на тему: Дрова та тепла ковдра: Леся Нікітюк показала, як підготувалася до зими

"Нам точно і без світла буде тепліше, ніж хлопцям в спальнику в окопі. Тож не метушіться зайвий раз - закупайте свічки, газові балони, ліхтарики на сонячних батареях, термобілизну, генератори, павербенки та все інше. Готуйтеся, не панікуйте, нам це точно під силу. Все буде Україна", - додав суддя шоу "МастерШеф".

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво приїхав в Україну 13 років тому. За цей час країна стала домівкою для колумбійця і він не покинув її під час російського вторгнення.

Повномасштабна війна застала кулінара в Колумбії, де він відвідував сім'ю, і незважаючи на можливість залишитися в безпеці, він повернувся в Україну і став допомагати країні, яка вже стала для нього рідною.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця