Лайм

Принцеса Норвегії зреклася королівського життя, щоб жити у шлюбі з самозваним шаманом

Марта Луїза та "шаман" Дурек збираються одружитися

Після гучного випадку принца Гаррі та Меган Маркл все більше королівських осіб у світі відмовляються від своїх титулів та повноважень. Раніше принцеса Японії Мако вийшла заміж за простолюдина і втратила свій статус, а тепер королівської ролі зреклася принцеса Норвегії Марта Луїза.

51-річна дочка короля Харальда V та королеви Соні розповіла про своє рішення в Instagram. За словами принцеси, вона робить це, щоб без обмежень займатися альтернативною медициною та жити зі своїм нареченим - Шаманом Дуреком, який називає себе "духовним наставником та обдарованим цілителем у 6 поколінні".

Фото: https://www.instagram.com/princessmarthalouise/

"Порадившись із Його Величністю Королем та іншими найближчими родичами, я вирішила, що нині не виконуватиму своїх офіційних обов'язків. Хтось інший у сім'ї візьме на себе мою роль, - сказала Марта Луїза. - Я займаюся здоров'ям і дослідженнями, маю освіту фізіотерапевта та поважаю шкільну медицину. Я розглядаю альтернативну медицину як важливий додаток до шкільної медицини. Сподіваюся, що це принесе більше спокою як Королівському Дому в їхній важливій роботі, так і моєму нареченому Дуреку Верретту і мені самій".

Читайте на тему: З дитинства до наших днів: принц Гаррі готується видати відверті мемуари про своє життя.

Марта Луїза — мати трьох доньок, 19-річної Мод Анжеліки, 17-річної Лії Айседори та 14-річної Емми Таллули. Їх вона народила від колишнього чоловіка Арі Бена. Пара розлучилася у 2016 році після 14 років шлюбу, а у 2019 році у віці 47 років чоловік наклав на себе руки.

Того ж року Марта Луїза розповіла про стосунки з Дуреком, "духовним наставником та обдарованим цілителем" з Лос-Анджелеса. Пара офіційно заручилася у червні 2022 року.

Фото: https://www.instagram.com/princessmarthalouise/

"Цей шлюб створить прецедент для мого народу. Нас не можна забувати, і ми заслуговуємо на визнання за те, ким ми є і звідки ми родом. В Африці завжди були королі та королеви, але, на жаль, вони не були визнані у світі так, як вони на те заслуговують", - заявив американець, батько якого має гаїтянське коріння.

Шаман Дурек (справжнє ім'я – Дерек Веррет) родом із Сан-Франциско, і в Норвегії деякі ЗМІ називали його аферистом. У США він був засуджений і засуджений до п'яти років ув'язнення за організацію вечірки в чужому будинку та його підпал. Чоловік відсидів у в'язниці рік, після чого його звільнили умовно-достроково.

Читайте на тему: 6000 діамантів і 2000 перлин: діти короля Італії зажадали повернути коштовності сім'ї.

Фото: https://www.instagram.com/shamandurek/

Раніше Дурек був одружений на Занеті Марзалковій, мешканці Лос-Анджелеса родом із Чехії. Вони одружилися у 2005 році, коли їй був 21 рік. У 2008 році він повідомив імміграційну службу про свою тодішню дружину як про нелегала, внаслідок чого її було ув'язнено та депортовано з країни. У 2009 році пару офіційно розлучили.

З 2007 по 2015 рік у Верретта був хлопець, масажист на ім'я Хенк Грінберг, який також був його діловим партнером. Вони розірвали заручини перед запланованим весіллям у 2015 році, і Грінберг звинуватив Верретта у маніпулятивній, жорстокій та небезпечній поведінці. Чоловік заявив, що шаман промиває мізки своїм послідовникам, які створили його культ. Також Верретт прожив 6 років зі своєю менеджеркою Тіаною Грієго, яка також звинуватила його в контролі та токсичній поведінці.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували