Лайм

Наклав на себе руки колишній чоловік норвезької принцеси, який звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях

Раніше Арі Бен скаржився на самотність і проблеми з алкоголем

Арі Бен, норвезький письменник і колишній чоловік принцеси Марти Луїзи, помер в результаті самогубства 25 грудня. Йому було 47 років, повідомляє Variety.

"З глибоким сумом в наших серцях ми, найближчі родичі Арі Бена, повинні оголосити, що він наклав на себе руки. Просимо про повагу до нашого приватного життя", - заявив представник сім'ї Бена Гейр Хаконсунд.

Бен одружився з принцесою Мартою Луїзою в 2002 році. В їхньому шлюбі народилося троє доньок, але в 2016 році пара оголосила про розлучення. У 2017 році Бен знову потрапив у заголовки ЗМІ, звинувативши Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях.

"У мене є невелика історія #MeToo про Кевіна Спейсі, - сказав він в інтерв'ю норвезькому радіо P4. - У нас була хороша бесіда, ми говорили про театр і драму. Ми сиділи поруч, через п'ять хвилин він сказав: "Агов, давай вийдемо і покуримо", а потім схопив мене під столом прямо за яйця".

Арі Бен став третім обвинувачем Кевіна Спейсі, що помер цього року після Лінди Калкін і анонімного масажиста, який подав на актора до суду після передбачуваного інциденту в 2016 році.

Норвезький король Гаральд V і королева Соня виступили із заявою, назвавши Бена "важливою частиною сім'ї". "У нас залишилися теплі, добрі спогади про нього. Ми шкодуємо про те, що наші онуки втратили свого дорогого батька - і відчуваємо глибоке співчуття до його батьків, братів і сестер, які втратили улюбленого сина і брата", - заявила королівська сім'я.

ЗМІ повідомлюять, що чоловік боровся з алкогольною залежністю, про яку розповідав ще в 2009 році в інтерв'ю норвезькому журналу Massiv.

"Єдине, чого я боюся, так це того, що я не зможу завершити проект, який почав з моєю дружиною, а саме виростити трьох чудових доньок", - говорив Бен. Він описував своє життя як "все більш самотнє", і передбачав, що звичка ізолювати себе призведе до смерті на самоті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях