Лайм

Олена Зеленська в чорному монолуці з’явилася на відкритті Центру допомоги врятованим у Києві: фото

Це вже четвертий такий заклад у країні

Олена Зеленська, яка нещодавно розповіла про інноваційну фабрику-кухню, взяла участь у відкритті Центру допомоги врятованим українцям, які зазнали фізичного чи психологічного насилля через російську агресію. У соціальних мережах вона поділилася подробицями та показала фото, зроблені під час заходу.

"Усі ми живемо й працюємо нині в умовах щоденного протистояння російському насильству: агресор навмисно калічить, убиває, мучить, ґвалтує тисячі наших людей. До того ж це насильство не лише фізичне, а й психологічне та економічне, бо люди втрачають зароблене, залишаються без нічого. Це також насильство соціальне, бо наші люди втрачають своє місце в житті. Важливий урок для кожного: жодне страждання не маємо знецінювати, поділяючи на "більше" чи "менше". Страждання завжди страждання. До жодної біди не можна звикати – мовляв, час такий. Для людяності немає спеціального часу. Вона завжди на часі. І допомогу має отримати кожен", - поділилася перша леді своїми думками в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте також: Українці не бояться: Олена Зеленська показала, як люди співають у метро під час обстрілів.

Дружина Володимира Зеленського розповіла, що це вже четвертий Центр допомоги врятованим у нашій країні: після Львова, Дніпра, Запоріжжя. Як і інші, заклад надаватиме всю можливу допомогу тим, хто постраждав від війни. Зеленська зазначила, що в центрі є соціальні працівники, юристи, психологи "дорослі" та дитячі, а також фахівці, до яких можуть звернутися саме жертви насильства.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Рятувати завжди складно. Рятувати психологічно чи соціально інколи навіть складніше, ніж фізично вивезти з-під обстрілів. Але складно не значить неможливо. Такі центри це доводять. Рятуючи кожну конкретну людину, рятуємо всю країну", - підсумувала перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для заходу Олена Зеленська обрала монолук [образ в одному кольорі] чорного кольору: на ній був двобортний жакет, топ і вкорочені прямі штани. Доповнили елегантне вбрання чорні черевики на низькій підошві, зібране волосся, акуратні сережки та ніжний макіяж.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа