Лайм

Маша Єфросиніна розповіла про розлад харчової поведінки, через який сильно схудла

Зірка розкрила подробиці про свій стан

Українська телеведуча Маша Єфросиніна зіштовхулася із хвилею хейту з боку підписників через свою надмірну худорлявість. Нещодавно вона у відеозверненні відповіла на критику стосовно своєї фігури, а тепер зізналася, як бореться із розладом харчової поведінки, який у неї з'явився через війну.

У інтерв'ю виданню InSider знаменитість розповіла, що за ці майже дев’ять місяців війни пережила різні стани: паніки, страху, відчаю, зібраності, дисциплінованості, розрухи. Вона додала, що лише зараз почала повертатися до колишнього способу життя.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"З того, що мені вдалося повернути до режиму за допомогою лікарів – це сон. Потроху повертаю режим харчування, бо в мене був розлад харчової поведінки, абсолютно тотальний. Я потроху повертаюсь в спорт, в пілатес, який був абсолютно фундаментальною силою для мене у мирному житті. Раніше я щодня ним займалася, тепер я відчуваю, що в мене є трохи сил для того, щоб просто почати тренування", - сказала Єфросиніна.

Читайте також: Опановує круту зброю в ЗСУ: Єфросиніна відповіла пропагандисту Соловйову на наклеп про її чоловіка.

"Я вже мовчу про книжки, якісь супер корисні вітаміни, харчування з нутриціологами, постійне навчання, медитацію – усе те, що в нормальному житті ми називали розвитком, - продовжила висловлюватися ведуча. - Зараз нас усіх відкинуло на дно піраміди Маслоу й ми думаємо тільки про "вижити". І ось це "вижити" для мене – це повернутися до тих опірних точок, які мене тримають в силі й здоровому глузді. Це сон, харчування, повітря, прогулянки".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Окрім того, зірка поділилася, що у період війни взяла собі на замітку одне правило:

"Якщо я нічого не хочу робити, я не роблю. Моя малесенька перемога в тому вже є: я за це себе не звинувачую, як раніше. Просто нічого не роблю, іноді по кілька днів, дозволяю собі або плакати, або просто займатися дитиною, або "піти" у побут, якого в мене наразі так багато, що мені здається, що я за все життя стільки ним не займалася. Іноді розвалююсь, та поважаю себе в цьому стані. А потім збираюся і намагаюся все охопити, поки зібрана".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита