Лайм

Не люблю лицемірство: Володимир Дантес прокоментував стосунки Дорофєєвої та Кацуріна

Музикант заявив, що досі чекає, коли йому розкажуть правду

Український виконавець Володимир Дантес зізнався, що стосунки Наді Дорофєєвої з ресторатором Мішею Кацуріним були для нього несподіванкою. За словами артиста, йому ніхто і досі так і не розказав правду про те, коли і як почався роман його колишньої дружини із тепер уже колишнім другом.

"Я не люблю лицемірство і прихованість. Я завжди говорив, що коли люди щось не договорюють – це не дуже добре. Але це моя проблема. Мені неприємно все, що відбулось. Точніше, не що, а як саме… І що після цього. Але це на совісті людей. Я досі чекаю, коли мені розкажуть всю правду. Запрошуйте Надю та Мішу в ефір, нехай розкажуть, це ж цікаво", - сказав Дантес к програмі "ЖВЛ".

Музикант заявляє, що хоч вони з Надею і розійшлися друзями, бачитись та підтримувати спілкування їм немає сенсу: "Офіційно ми з Надею розійшлися друзями. Але у нас зараз немає зараз якихось спільних заходів чи ще чогось, де б ми могли бачитися. Я не бачу потреби з нею спілкуватись".

Читайте також: Дантес познайомив Дашу Кацуріну зі своєю мамою показав відео їхньої зустрічі.

Окрім того, Володимир Дантес відповів на питання журналістів про те, чи спілкується з Мішею Кацуріним, з яким вони колись були хорошими друзями: "Мені немає сенсу з ним спілкуватися. Ми не проводимо час разом. Ніколи", - сказав співак.

Дорофєєва, Дантес, Міша та Даша КацуріниФото: instagram.com/vladimirdantes

Що стосується нових стосунків виконавця, то про них говорити багато та відверто у нього немає бажання. Таку позицію він пояснив заявою, що у нього житті були стосунки на публіку і повторювати такий досвід він більше не хоче.

"Мені дуже сильно подобається Даша, у нас із нею класні стосунки. Але я не хочу про це говорити відверто. Даша – неймовірна жінка. Я радий, що вона є в моєму житті. Просто в мене вже були стосунки на публіку… Я не приховую, але і виставляти мені теж не хочеться".

Фото: instagram.com/stories/dasha_katsurina

Читайте на тему: Я стерва ще та: Даша Кацуріна розповіла про розлучення з чоловіком і стосунки з Дантесом.

Також висловився знаменитість і про спілкування з дітьми своєї нової обраниці. Дантес розповів, що не збирається заміняти їм рідного батька, адже він у них і так є, проте проводити час із ними артисту подобається:

"Хоч це і не мої діти, але я дуже їх люблю. Але я не дозволяю собі повністю віддатися іноді емоційно. Це круто – налагоджувати стосунки з дітьми, це неймовірна практика. Мені взагалі здається, що якщо тебе діти приймають – ти непогана людина".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували