Лайм

Я йду новим шляхом: скандальна Софія Стужук відмовилася повертатися в Україну

Українка жодного разу не засудила агресію РФ

Блогерка Софія Стужук, яка у жовтні знайшла виправдання ракетним ударам по Києву, зізналася, що не планує повертатися в Україну після закінчення війни. Своє рішення вона пояснила заявою, що обрала для себе "новий шлях, яким готова йти".

Таку заяву блогерка зробила у своєму блозі в Instagram, коли відповідала на питання підписників: "Прошу з цього часу бачити мене людиною, яка звідти [з України] поїхала і будує своє життя заново. У мене немає планів повертатися. Я йду далі. Новим шляхом".

Фото: instagram.com/sofia_stuzhuk

Відомо, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Стужук із трьома дітьми виїхала до Латвії, де живе і зараз. У вересні під час відпочинку у Франції блогерка отримала пропозицію руки і серця від свого нового бойфренда, а вже тиждень показала знімок УЗД, оголосивши таким чином про четверту вагітність.

Читайте також: Її в Україні вже ніхто не чекає: Саша Бо розповіла про ставлення до скандальної Стужук.

Фото: instagram.com/_stuzhuk_sonya_fan

Вперше про напад РФ на Україну Стужук заговорила аж наприкінці березня. Своє мовчання вона спробувала виправдати заявою, що її позиція нічого не змінить, адже, на її думку, "десь там так за нас вирішили". Софія також пожалілася, що втратила свою основну сторінку в Instagram через численні скарги. Згодом стало відомо, що дівчину занесли до чорного списку на платформі theylovewar.com за мовчазну підтримку російської агресії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принц Едвард з дружиною відзначають срібне весілля: новий портрет королівської пари

Герцог та герцогиня Единбурзькі показали нові фото з нагоди 25-ї річниці шлюбу

Після виїзду з України Олег Кензов виступить зі співаками-путіністами: що відомо

Український співак Олег Кензов з'явився на афіші фестивалю в Німеччині разом із зрадником України Джиганом та співаками-путіністами

Підтримка вбивць: Адель критикують через сукню російського дизайнера, який одягав окупантів

Відома британська співачка Адель оскандалилася через сукню російського дизайнера Валентина Юдашкіна, який створив військову форму для армії РФ