Лайм

Одіозна блогерка Стужук знайшла виправдання ракетним ударам по Києву

Соцмережі гнівно відреагували на цинічні висловлювання

Свого часу Софія Стужук була однією з найпопулярніших Instagram-блогерок України: у соціальній мережі на неї було підписано понад 5 млн осіб. Стужук неодноразово провокувала скандали запереченням користі вакцинації, популяризацією нетрадиційної медицини та небезпечною ідеєю домашніх пологів. Тепер Стужук остаточно розлютила українців своєю зловтіхою щодо ракетних ударів по Києву.

Фото: Instagram

Уродженка Севастополя, яка перебралася до Києва після анексії Криму Росією, знайшла виправдання масованій ракетній атаці 10 жовтня. Блогерша, яка залишила Україну в перший день повномасштабної війни, вважає, що ракетні удари – справедлива розплата за радість щодо підриву Керченського мосту.

"Навіть зараз, коли в моєму місті гримлять вибухи, я думаю саме так, як написав вище Женя. Не можна бути за Мир і при цьому нестримно радіти смертям чи руйнуванням у інших. Значить ви не за Мир точно", - написала вона в Instagram-історіях.

"Женя", якого цитує Софія Стужук, цинічно заявив, що українці самі винні в російських терактах.

"Привіт усім із Києва, хто порадувався за Кримський міст! Поки ви не зрозумієте як працюють енергоінформаційні структури, так до вас і прилітатиме! Повторюю ще раз - куди увага, туди енергія. Що хотіли, те й отримуєте", - написав він.

Фото: Twitter

Раніше Софія Стужук відмовилася називати Росію країною-агресором, а українців звинувачувала в "екстремізмі, божевільній агресії та ненависті", яка виправдана "лише частково".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші