Лайм

Її в Україні вже ніхто не чекає: Саша Бо розповіла про ставлення до скандальної Стужук

Блогерка пояснила свою позицію

Софія Стужук, за якою в Instagram стежать кілька мільйонів підписників, любить дивувати свою аудиторію неоднозначними заявами чи діями. Нещодавно, наприклад, вона знайшла виправдання ракетним ударам по Києву, чим в черговий раз довела, що їй байдуже на долю рідної країни. Таку поведінку інтернет-зірки прокоментувала Саша Бо – перша україномовна блогерка, якій вдалося зібрати мільйонну аудиторію в Instagram.

Саша зазначила, що своїми останніми діями Софія показала, що остаточно перейшла на бік зла. Бо впевнена, що навіть у разі каяття Стужук, українці не пробачать їй, адже "не можна одночасно сидіти на двох стільцях". Детальніше про це Бо розповіла у інтерв'ю Анні Олицькій.

"Її в Україні вже ніхто не чекає. Це було її рішення. Останні дії, які вона робила, це була оплата 200 тисяч рублів за російський курс, реклама якихось російських магазинів, які дають свої ціни в рублях, спільні розіграші з тими людьми, які кричать: "Крим наш" під час самого гіву [конкурсу]. І вона свою аудиторію, українців, перекидає їм [росіянам]. Тому треба було думати наперед і не намагатися сісти на два стільці одночасно", - сказала блогерка з Франківська.

"Мене з Софією вже нічого не пов’язує. Я свою думку про неї сказала вже давно. Її тут вже ніхто не чекає. І якби я зробила таку помилку, я б розуміла за що це, тому що це небезпідставно", - також додала вона.

Фото: instagram.com

Бо вважає, що навіть якщо Стужук захоче повернутися в Україну, їй тут буде максимально некомфортно. За словами Саші, Софію тут будуть сприймати як російського персонажа. "Вона кілька разів вже це доводила зі своїми гівами, рекламою російських спеціалістів, психологів, магазинів, - пояснила Бо свою позицію. У мене таке враження, ніби вона і далі наче дражнить і доводить, що їй байдуже".

Нагадаємо, що після початку війни Софія Стужук разом із трьома дітьми виїхала з України.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принц Едвард з дружиною відзначають срібне весілля: новий портрет королівської пари

Герцог та герцогиня Единбурзькі показали нові фото з нагоди 25-ї річниці шлюбу

Після виїзду з України Олег Кензов виступить зі співаками-путіністами: що відомо

Український співак Олег Кензов з'явився на афіші фестивалю в Німеччині разом із зрадником України Джиганом та співаками-путіністами

Підтримка вбивць: Адель критикують через сукню російського дизайнера, який одягав окупантів

Відома британська співачка Адель оскандалилася через сукню російського дизайнера Валентина Юдашкіна, який створив військову форму для армії РФ