Лайм

Кейт Міддлтон зустрілася з Оленою Зеленською напередодні похорон королеви Єлизавети ІІ: фото

Принцеса Уельська провела першу аудієнцію у новому титулі

18 вересня напередодні похорону королеви Єлизавети ІІ Кейт Міддлтон зустрілася з першою леді України Оленою Зеленською. Це перша самостійна аудієнція Кетрін у новому високому титулі принцеси Уельської, пише Newsweek.

Зустріч принцеси Уельської та Олени Зеленської відбулася у Букінгемському палаці в Лондоні. Зеленська приїхала до столиці Великобританії як представниця України на державному похороні королеви Єлизавети II. Президент Володимир Зеленського змушений був відмовитись від візиту, оскільки Україна продовжує боротися із вторгненням російських військ.

Фото: Getty Images

На фотографіях обидві жінки одягнені в жалобне чорне вбрання, сидять віч-на-віч у кімнаті Букінгемського палацу. Зеленська прикрасила лацкан жакета брошкою у вигляді української вишиванки, тоді як Кейт обмежилася перлинним браслетом.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Kate Middleton (@katemiddleton.id)

Перша зустріч Олени Зеленської та Кейт Міддлтон відбулася у 2020 році, коли майбутня принцеса Уельська разом із чоловіком приймали українське президентське подружжя від імені королеви.

Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон – перша королівська особа, яка використовує титул принцеси Уельської після смерті її покійної свекрухи принцеси Діани 25 років тому. Тепер вона є найстаршою за титулом жінкою королівської родини після королеви Камілли. Очікується, що саме вона візьме на себе велику частку королівських обов'язків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню