Лайм

Почуття не виникли. Хто залишив шоу "Холостяк" у четвертому випуску

Алекс Топольський відправив додому одразу двох учасниць

18 листопада на каналі СТБ показали 4 випуск шоу "Холостяк-12". На четвертому тижні Алекс Топольський дізнався, як дівчата проявляють себе, коли виходять із зони комфорту та перевірив свої почуття до кожної. Дві учасниці не викликали у нього романтичних емоцій, тож герой вирішив з ними попрощатися.

Першою проект залишила 24-річна Оля – організатор дитячих свят із Нью-Йорка. Холостяк зізнався, що йому сподобалося спілкування з дівчиною, проте воно було виключно дружнім.

Фото: instagram.com/stbua

"Я хочу бути з тобою щирим і чесним. Окрім дружби, я нічого не відчув. Далі якихось почуттів не виникає", - сказав Алекс Олі та проводив її додому прямо з групового побачення.

Читайте також: Шоу "Холостяк" у 3 випуску залишила одна учасниця: хто вона та чому герой зробив такий вибір

20-річна медсестра Аміна пішла з церемонії троянд. Рішення попрощатися з дівчиною герой пояснив тим, що між ними так і не виникло "хімії".

"З Аміною, хоч би скільки ми зустрічалися, ніколи не було стосунків між чоловіком і жінкою. Було поверхове спілкування ні про що", - сказав Алекс Топольський.

Фото: instagram.com/stbua

Глядачі підтримали вибір Холостяка. Більшість шанувальників шоу вважають, що ні Оля, ні Аміна герою не підходять.

"Так, не його. Одна - дитина, друга - більше як подруга, ніж кохана", "Чудовий цього разу вибір він зробив", "Так, повністю згодна", "Так, гарні дівчата, але не його формат. Вони різні, знайдуть своє щастя", "А я відразу говорила, що Ольга йому не підходить, вона більше подруга. Мені вона чомусь схожа на пацанку", - пишуть користувачі мережі.

За підсумками 4 випуску в шоу "Холостяк" залишилося 10 дівчат: Марина, Юля, Катя, Роксолана, Саша, Олександра, Аліна, Ліза, Віка, Юля.

Фото: instagram.com/stbua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.