Лайм

З найкращим чоловіком: Злата Огнєвіч показалася в обіймах учасника "Холостячки"

Співачка підтримує дружні стосунки з Максом Тарапатою

Златі Огнєвіч не вдалося побудувати стосунки на проекті "Холостячка-2". Переможець шоу Андрій Задворний покинув співачку незабаром після завершення зйомок, а після початку повномасштабної війни навіть не поцікавився справами екс-коханої. При цьому з іншим учасником романтичного реаліті у Огнєвіч зав'язалася тепла дружба, яку вона не приховує від публіки.

Виконавиця відвідала закриту вечірку блогерів, де зустрілася з Максом Тарапатою. Він був одним із фаворитів Огнєвіч на "Холостячці", проте вона так і не відповіла на його почуття.

Фото: instagram.com/holostyakstb/

В Instagram-історіях виконавиця показала відео в обіймах Тарапати. Його вона назвала "найкращим чоловіком Всесвіту" і нагородила дружнім поцілунком.

Читайте по темі: Учасник "Холостячки" Андрій Хветкевич здійснив камінг-аут і показав фотографію з нареченим.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Пізніше Злата Огнєвіч розповіла, що прийшла на вечірку до Тарапати, щоб трохи відволіктися від важкої дійсності. Також вона наголосила, що вони з чоловіком просто друзі.

"Трохи змогла переключитися, побачити давніх знайомих, свого друга Макса Тарапату. Останніми днями сильно накривало морально, і за своє скиглення стало соромно. У мене ж усе добре по факту. Так, світло є періодично, але воно ж є. У мене є дім, ліжко, гаряча вода, опалення, і мені соромно скиглити, - поділилася артистка. - Просто все, що відбувається, обстріли та наслідки, - морально тисне".

Читайте на тему: Робота артистів знецінилася: Злата Огнєвіч поскаржилася на відсутність заробітку.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Знаменитість розповіла, як справляється з тяжкими емоціями під час війни.

"Я себе активно завантажила роботою. Налягаю на англійську, планую творчі плани, вихід нового синглу в грудні. Робота витягує, і всім раджу навантажувати себе роботою, діям, бути в процесі постійно і не дозволяти собі морального занепаду. Тому що він дуже затягує. А ми не можемо собі цього дозволити", - вважає Огнєвіч.

Новини партнерів

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава