RU  UA

Дізнатися

Нерви не дають, щоб це сталося: Даша Квіткова розповіла про спроби вдруге завагітніти

Вперше дівчина стала мамою у липні 2021 року

Українська блогерка Даша Квіткова, яка нещодавно показала себе до популярності, заговорила про поповнення в родині. Дівчина не приховує, що мріє вдруге стати мамою, і вони з Нікітою Добриніним вже "активно працюють над цим".

Однак здійснити задумане парі поки що не вдається. У програмі "ЖВЛ" Квіткова назвала ймовірну причину цього: надмірне хвилювання через війну в країні. "Ми вже над цим працюємо. В мене так само є нерви якісь всередині, переживання, які просто не дають, щоб це сталося. Але ми вже хочемо другу дитину. Ми просто хочемо, щоб між нашими дітками не була дуже велика різниця у віці, щоб їм було просто цікаво одне з один", - розповіла детальніше Даша.

Блогерка також зізналася, що готова пережити народження другої дитини, однак щодо третьої поки не впевнена: "Це все того варте. Коли син обіймає тебе, посміхається, каже "мама, тату" – це все того варте. І хочеться це пройти знову. Я не впевнена, що хочу це пройти знову з третьою дитиною, чесно скажу. Але з другою - хочеться ще".

Читайте також: Можливе хірургічне втручання: Даша Квіткова розповіла про проблеми зі здоров'ям.

Квіткова розповіла, що якщо з появою їхнього з Нікітою первістка намагалася все робити сама, то зараз зрозуміла, що не варто відмовлятися від допомоги близьких:

"Я не могла дозволити собі, щоб нам хтось допомагав, і Нікіта в цих моментах мене теж приземляв. Бо спокійна мама - спокійна дитина. А коли ти не спиш, не їси – ти постійно нервуєш, нервує дитина. І також у вас з чоловіком якісь сварки починаються. Зараз я вже розумію, що коли буде друга дитина, я вже не буду робити із себе геройку. Не буду розповідати, що мені не потрібна допомога. Ні, допомога мені потрібна".

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, Даша Квіткова - українська блогерка та переможниця 9 сезону романтичного шоу "Холостяк", де дівчина була однією з претенденток на руку та серце Нікіти Добриніна. У фіналі шоумен обрав Квіткову, і вже в травні 2020-го закохані зіграли весілля. Їхній первісток Лев народився у липні 2021 року.

  • У вересні Нікіта Добринін та Даша Квіткова повінчалися та показали ніжні фото. Вимушена розлука через війну підштовхнула пару до важливого кроку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Военный Виктор Розовый, который получил тяжелое ранение на фронте, показал свежее фото. Мужчина в колесном кресле прогуливался вместе со своей женой