Лайм

Київ зараз: Максим Галкін показав росіянам наслідки обстрілів інфраструктури України

Знаменитість висловився у своєму блозі

Російський гуморист Максим Галкін відреагував на масовані ракетні удари по критичній інфраструктурі України. У соціальних мережах шоумен опублікував фото маленької дівчинки, яку батьки привезли на заправку щоб підключити до електромережі її інгалятор.

"Київ зараз. Цю маленьку дівчинку рідні привезли на заправку, щоби підключити до електрики інгалятор, необхідний їй для життя. Максим Галкін визнаний Мін'юстом РФ іноагентом", - прокоментував ситуацію Галкін у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Знімок маленької українки, який за минулу добу став вірусним у мережі, оприлюднив на своїй сторінці в Instagram і український телеведучий та актор Андрій Бєдняков. У підписі до щемливого кадру він зазначив, що після численних злочинів, які чинять сьогодні росіяни по відношенню до нашої країни, їм не відмитися до кінця життя:

"Читайте! Дивіться. Це Київ. Листопад 2022 рік. Це Заправка. Сім'я попросила розетку для дівчинки з інгалятором. росія продовжує бити по критично-важливій інфраструктурі України, позбавляючи простих людей електрики, тепла та води. Це все життя. Не відмитися".

Читайте також: Генеральний вождь соціалістичної імперії: Максим Галкін висміяв Путіна.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Нагадаємо, Максим Галкін з першого дня війни засудив напад РФ на Україну та виїхав з країни-агресорки. Разом з дружиною Аллою Пугачовою та 9-річними дітьми гуморист відправився до Ізраїлю. У вересні Галкіна в РФ було визнано "іноземним агентом" за підтримку України та публічну критику влади Кремля. В квітні повідомив, що віддасть частину грошей від концертів в Ізраїлі на допомогу українцям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків