Лайм

Друга контузія і тріщина у хребці: Даніель Салем розповів про поранення на фронті

Телеведучий досі не чує на одне вухо

Український телеведучий та боєць ЗСУ Даніель Салем розповів про другу контузію, яку отримав під час зіткнення з ворогом. Після чергового поранення шоумен оглух на одне вухо і травмував хребет.

У програмі "Як ти" з Григорієм Решетником воїн докладніше розповів про це. На момент запису інтерв'ю Даніель знаходився на реабілітації у столиці. "Приїхав до Києва підлататись, бо я зовсім не чую на одне вухо, лопнула кіста", - поділився Салем.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Даніель Салем згадав день, коли отримав травму на полі бою.

"Не пам'ятаю коли це було: другий, третій місяць. Ми - штормова група працювали десь 20 метрів від орків, ми стріляли з РПГ і один орк виліз на гірку і кинув уламкову гранату. Я встиг впасти і звук від гранати потрапив мені в вухо. Осколок потрапив командиру в шию, замкомандиру - в ногу. Вони почали стріляти в нас, одна куля потрапила мені в бочину, друга - в бронік і так я отримав другу контузію та тріщину в хребці", - розповів боєць.

Даніель також розповів про момент, як одного разу ледве не попрощався із життям. Під час бойового завдання він відстав від побратимів і більше доби провів один у окопі, лежачи на спині.

"Маленький такий окоп, він закривав тільки лежачи мене. У рацію кажуть: "Дені, все буде добре, ми повернемося", а ворог він довкола - танкова лінія, снайперська - і я посередині залишився. Треба було дочекатися, поки приїде евакуація, вони відстріляються та підуть в інший бік", - розповів Салем.

Телеведучий зізнається, що у такі моменти відчувєш сильний страх, бо нічого не можеш сам зробити. Навіть сходити нормально в туалет немає можливості.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

"Ти лежиш і все. Дуже стрьомно, тому що ти нічого не можеш зробити. Навіть у туалет сходити - повертаєшся на бік і ходиш прямо під себе. Якщо ти знаєш, що йдеш на багато часу, то можеш взяти з собою катетер, є такі мішечки", - розповів він.

Але навіть у цій ситуації Даніель не втрачав почуття гумору.

"Було смішно, у мене була рація і я співаю: "Не остаться в этой траве, пожелай мне удачи в бою, пожелай мне удачи...". І командир відповідав: "Братан, правильно, співай, ось такий настрій, ми за тобою повернемося. Я плакав і казав, що я тут здохну", - згадує боєць.

Якогось моменту він був готовий навіть підірватися на гранаті, але почув машину командира і розплакався. "Цим ми і відрізняємося від орків, що ми не кидаємо своїх", - наголосив Салем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину