Лайм

Вчасно кулемет прибрали: Даніель Салем показав кадри своєї небезпечної роботи на фронті

Бійці ЗСУ щохвилини ризикують своїм життям заради майбутнього України

Український телеведучий Даніель Салем - один із знаменитостей, які сьогодні служать у ЗСУ. В Instagram він часто показує свою небезпечну роботу та завжди знаходить місце гумору, без якого, за словами бійця, "на нулі" неможливо. Нещодавно воїн показав жартівливий ролик із побратимами, а тепер поділився кадрами двох "прильотів" на позиціях українських захисників.

На першому відео чути звуки перестрілки, а за кілька секунд - яскравий спалах. "Перше правило зйомки в полі: не залишай телефон де завгодно, чому Apple не волонтерить!? Два 14-х на базу", - з гумором написав Салем. "Ми вчасно кулемет прибрали", - звернувся до побратима Даніель.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Даніель Салем (@daniel_jihad_salem)

Другий ролик знятий у бліндажі, в якому від ударної хвилі посипалася "стеля". "Якось сиділи ми втрьох у дитячій, і думали, фарбувати стелю або не фарбувати і вирішили, що треба б пофарбувати", - підписав відео боєць.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Даніель Салем (@daniel_jihad_salem)

Українці коментують публікації словами подяки за можливість прокидатися у своїй оселі, та бажають нашим захисникам ангелів-хранителів.

"Страшно так", "Ангела Хранителя, ви - наш захист", "Бережи вас Боже! Залишайтеся живі та здорові", "Ангели та Вищі сили нехай бережуть вас! Дякую за тишу в моєму домі", "Слухай старий, бережи себе!", "Живий?", "Бережи вас Господь! Наші хоробрі та мужні хлопці", - пишуть підписники телеведучого.

Після 24 лютого Даніель Салем пішов захищати країну від російських окупантів. Спочатку телеведучий служив у лавах територіальної оборони, а потім потрапив на передову до підрозділу розвідки. За час своєї служби знаменитість неодноразово потрапляв під обстріл, а також отримав контузію та оглух на одне вухо.

Після перемоги телеведучий мріє зайнятися творчістю та побудувати кар'єру актора, а наразі найголовніше для нього - відстояти Україну.

"Для мене зараз ця робота - найкраща робота у світі. Стиснути зуби, стиснути наші кулачки і поборотися ще трохи. А потім ми попрацюємо, побудуємо нову країну і лише потім, десь там у старості поплачемо. І то тільки від радості", – розповідав раніше боєць.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші