Лайм

Катя Осадча у туфлях Мері Джейн показала найбільший тренд 2022 року: фото

Модна ідея від телеведучої

Почесне місце у списку взуттєвих трендів 2022 року займають туфлі Мері Джейн - модель із закругленим носком та ремінцем на підйомі. Це взуття носять модниці по всьому світу, зокрема й українські знаменитості. Пара модних туфель є в гардеробі Каті Осадчої, які вона вміло вписує у діловий образ.

Українська телеведуча показала стильне поєднання "мері-джейнів" із брючним ансамблем. Знаменитість одягла шкіряні штани бежевого кольору та сірий меланжевий піджак із вставками зі шкіри. Свій лук Осадча доповнила білою футболкою та туфлями Мері Джейн із чорної лакової шкіри, зробивши взуття акцентом образу.

Фото: instagram.com/kosadcha

Читайте також: Катя Осадча показала наймодніший фасон джинсів цієї зими: фото

Туфлі Мері Джейн – взуття на всі часи. У 2022 році популярна раніше модель знову повернулася до гардеробів модниць, тільки вже в оновленому варіанті - на масивній підошві або підборах. Незмінним залишився ремінець із застібкою та закруглений носок.

Фото: instagram.com/kosadcha

Цю модель у своїх колекціях регулярно представляють різні бренди, експериментуючи з фасонами, кольоровою гамою, декором у вигляді каміння та додатковою фурнітурою. Тому кожна знайде підходящий для себе варіант.

Фото: instagram.com/kosadcha

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків