Лайм

Катя Осадча показала наймодніший фасон джинсів цієї зими: фото

Пригляньте такий самий образ, як у телеведучої

У зимовому гардеробі кожної модниці у 2022 році точно повинні бути широкі джинси – трендовий фасон, який обирає навіть перша леді України Олена Зеленська. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим поєднує широкі штани з деніму відома українська телеведуча Катя Осадча.

Ведуча, як і багато інших українських селебриті, намагається стежити за модними віяннями і часто публікує у соціальній мережі Instagram фото своїх образів як у повсякденному житті, так і зі зйомок та різноманітних заходів. Цього разу вона поділилася знімками з репетиції фіналу пісенного шоу "Голос країни-12", що проводилась у київському метро.

Фото: instagram.com/kosadcha

Для заходу Осадча обрала широкі штани із блакитного деніму. Модний фасон джинсів вона доповнила білим светром із блискавкою на горловині, короткою стьобаною курткою чорного кольору та шапкою біні такого ж відтінку. Завершували образ білі кеди на масивній підошві.

Фото: instagram.com/kosadcha

Читайте також: Джамала показала, як носити восени широкі трендові штани карго.

Зазначимо, що широкі джинси вже декілька сезонів залишаються на вершині популярності. Стилісти пропонують поєднувати таку модель із сорочками, топами, водолазками та жакетами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Восени та взимку цю деталь гардеробу можна доповнити довгим пальтом, пуховиком або стьобаною курткою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Широкі штани з деніму можна носити як із взуттям на підборах, так і зі зручними черевиками, кедами та кросівками.

Фото: instagram.com/gadassa

Для створення зручного, але в той же час стильного повсякденного луку вибирайте джинси-"варенки", бежеву водолазку та стильну шубку "тедді". Доповніть образ утепленими кедами та невеликим шкіряним рюкзаком.

Фото: instagram.com/foxxy.shopp

Також можна створити трендовий багатошаровий образ: пригляньте широкі джинси, топ або сорочку, піджак і зверху накиньте светр. Доповнити його можна білими кросівками-хайтопами або черевиками-"мартінсами".

Фото: instagram.com/foxxy.shopp

З широкими джинсами можна створити навіть романтичний образ. Одягайте трендовий фасон широких штанів з лонгслівом із глибоким вирізом в області декольте, який зробить акцент на шию та плечі. Доповніть лук елегантними замшевими туфлями-човниками та невеликим клатчем. Зверху можна накинути дублянку-авіатор.

Фото: instagram.com/kofta_shop_999

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору