Лайм

Нацвідбір на "Євробачення-2023": з якими піснями та в якому порядку виступатимуть фіналісти

Фінал відбудеться зовсім скоро

1 грудня, під час прес-конференції, стало відомо, під якими номерами виступатимуть фіналісти Національного відбору на "Євробачення-2023". Також виконавці презентували пісні, з якими вийдуть на сцену 17 грудня.

Першим свій виступ продемонструє Moisei із композицією "I'm Not Alone". Наступним виконає свою пісню OY Sound System – "Ой, тужу", а далі – DEMCHUK. У фіналі Нацвідбору артист заспіває трек "Alive". Останнім виступить дует TVORCHI, який уже встиг здобути популярність в Україні та у перемозі якого впевнена співачка Анастасія Приходько. Детальніше про порядок виступів конкурсантів розповідається на сторінці "Євробачення Україна" у Instagram.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Під якими номерами виступатимуть фіналісти:

1. Moisei - "I'm Not Alone"

2. OY Sound System - "Ой, тужу"

3. DEMCHUK - "Alive"

4. Jerry Heil - "WHEN GOD SHUT THE DOOR"

5. FIINKA - "Довбуш"

6. KRUTЬ - "Колискова"

7. Tember Blanche - "Я вдома"

8. Angelina - "Stronger"

9. 2TONE - "Квітка"

10. TVORCHI - "Heart Of Steel".

Читайте також: Прозоро і в кілька кліків. У "Дії" запустять голосування за представника України на "Євробачення-2023".

Moisei [справжнє ім'я виконавця – Мойсей Бондаренко] займається музикою з 13 років. Особливо артиста захоплює гра на скрипці.

OY Sound System – колектив, до складу якого входять Тарас Галаневич та Вікторія Родько. Артисти виконують пісні у стилі етноелектроніка – цей напрямок поєднує в собі електронні та етнічні мотиви.

DEMCHUK [справжнє ім'я – Василь Демчук] став досить популярним у соціальних мережах і за свою кар'єру вже навіть встиг випустити спільний трек із Настею Каменських.

Jerry Heil стала відома після випуску пісні "Охрана, отмєна". Артистка вже брала участь у Нацвідборі на "Євробачення-2020". Тоді з піснею Vegan вона посіла у фіналі останнє місце.

FIINKA [справжнє ім'я – Ірина Вихованець] популяризує гуцульську культуру. Займається не лише вокалом, а й акторською діяльністю.

KRUTЬ [справжнє ім'я – Марина Круть] характеризує свій стиль виконання як інді-соул із звучанням бандури. Виконавиця брала участь у фіналі Нацвідбору на "Євробачення-2020", де посіла третє місце.

Tember Blanche – гурт, до складу якого входять солістка та авторка пісень Олександра Ганапольська та гітарист та саундпродюсер Владислав Лагода. Музиканти грають у стилі інді-поп.

Читайте на тему: Нацвідбір на "Євробачення-2023" проведуть у укритті та покажуть у прямому ефірі.

Angelina [справжнє ім'я артистки – Ангеліна Шимкова] неодноразово брала участь у Нацвідборі на "Дитяче Євробачення", а також була учасницею "Голосу. Діти-4".

2TONE - це дует вуличних музикантів, до складу якого входять двоє друзів – Іван та Богдан. Артисти брали участь у "Голосі країни-12".

TVORCHI - український гурт з Тернополя, заснований у 2018 році саунд-продюсером Андрієм Гуцуляком та вокалістом Джеффрі Кенні. Виконавці переможцями премії YUNA у 2021 та 2022 роках.

  • Нагадаємо, на "Євробаченні" кардинально змінили правила голосування. Тепер віддати свій голос за улюбленого артиста зможуть усі країни світу, а не лише ті, хто бере участь у заході. Але це не всі зміни. Детальніше - читайте тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі