Лайм

Щось я нікого не знаю: Приходько здивувала заявою про фіналістів Нацвідбору на "Євробачення-2023"

Співачка опублікувала пост у соціальних мережах

17 листопада "Суспільне" оголосило імена фіналістів Нацвідбору на "Євробачення-2023". У списку опинилися такі артисти та гурти: 2TONE, Angelina, DEMCHUK, FIINKA, Jerry Heil, KRUTЬ, Moisei, OY Sound System, Tember Blanche та TVORCHI.

Українська виконавиця Анастасія Приходько вже встигла прокоментувати ситуацію та розповіла, що думає про виконавців, імена яких побачила у списку. Так, на своїй сторінці в Facebook зірка чесно зізналася, що нікого із вказаних співаків вона не знає: "Щось я нікого не знаю…. Ну добре! В цьому році мене мало цікавить "Євробачення", от чесно - не до цього!".

Фото: suspilne.media

Однак артистка вирішила довіритися своїй інтуїції та назвала можливого переможця. На думку співачки, представляти Україну на міжнародному конкурсі буде гурт TVORCHI.

"Тому не слухаючи фіналістів повірю у свою інтуїцію. Поїде….. Ну хай буде гурт TVORCHI. Все! Більше ніяких коментарів с цього, піду слідкувати за новинами з фронту!" – висловилася знаменитість.

Читайте також: Українці обрали трьох суддів Нацвідбору на "Євробачення-2023": хто переміг у голосуванні.

До слова, TVORCHI - український музичний гурт з Тернополя, заснований 2018 року саунд-продюсером Андрієм Гуцуляком та вокалістом Джеффрі Кенні. Виконавці мають чотири студійні альбоми: The Parts та Disco Lights, 13 Waves, Road. Виконують пісні українською та англійською мовами. Стали переможцями премії YUNA у 2021 та 2022 роках.

Гурт TVORCHI Фото: instagram.com/tvorchi_official

Артисти з гурту TVORCHI вже брали участь у Нацвідборі на "Євробачення". У 2020 році вони презентували пісню "Bonfire", присвячену проблемам екології, - і з нею взяли участь у відборі на пісенний конкурс. В результаті колектив пройшов у фінал. У день фіналу відбору виконавці презентували музичне відео на конкурсну композицію, режисером якого виступив Максим Гетьман. "Bonfire" стала найпопулярнішою українською піснею 2020 року на європейській платформі Deezer.

Нагадаємо, фінал Національного відбору на "Євробачення-2023" відбудеться 17 грудня у Києві. Через можливість ворожих атак захід вирішили провести в укритті. Організатори наважилися на таке рішення, щоб захистити учасників та співробітників від можливої небезпеки, а також провести онлайн-трансляцію шоу.

67-й Пісенний конкурс "Євробачення" від імені України прийматиме Ліверпуль. Гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення-2023 пройде на арені Liverpool 13 травня, а півфінали відбудуться 9 й 11 травня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита