Лайм

Прозоро і у кілька кліків. В "Дії" запустять голосування за представника України на "Євробачення-2023"

Михайло Федоров пояснив таке рішення

Обрати представника від України на "Євробачення 2023" можна буде в "Дії". Про це розповів керівник команди "Впровадження Дії" Денис Іванов під час онлайн-жеребкування між фіналістами Нацвідбору.

Все, що потрібно буде зробити користувачеві, - зайти в застосунок і у кілька кліків проголосувати за улюбленого артиста. Така процедура для багатьох вже є знайомою, адже саме у такий спосіб українці обирали трьох суддів Національного відбору на міжнародний конкурс.

Фото: t.me/diia_gov

"Вперше в історії "Євробачення" зможете обрати представника від України в застосунку "Дія". Прозоро і у кілька кліків. Цього року активно цифровізуємо традиції "Євробачення". Маємо класні результати. У травні понад мільйон українців по всьому світу подивилися "Євробачення" в "Дії". А вже в жовтні півмільйона громадян обрали трійку журі Нацвідбору в застосунку. Рухаємося далі. Кожен громадянин зможе максимально швидко та комфортно підтримати улюбленого виконавця, який представить Україну на "Євробаченні-2023" у Ліверпулі. Попри наміри Росії залякати та знищити все українське, ми активно розиваємо і цифровізуємо культурну сферу. Адже культура - фундамент сталого громадянського суспільства", - прокоментував ситуацію міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Читайте також: Обиратиме весь світ: на "Євробаченні" кардинально змінили правила голосування.

"17 грудня під час прямого ефіру фіналу Нацвідбору ви будете обирати в Дії фаворита, який представить Україну на весь світ. Опитування в "Дії" реалізовуватиметься Мінцифрою спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України і Суспільним Мовленням", - також повідомили у Telegram-каналі "Дії".

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Нагадаємо, фінал Нацвідбору на "Євробачення-2023" пройде 17 грудня у бомбосховищі. За право представити нашу країну на міжнародному заході поборються 10 виконавців.

67-й Пісенний конкурс "Євробачення" від імені України прийматиме Ліверпуль. Гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення-2023 пройде на арені Liverpool 13 травня, а півфінали відбудуться 9 й 11 травня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування