Лайм

Ціную: Тополя прокоментував суддівство у Нацвідборі на "Євробачення-2023" та показав фото з донькою

Фанати побажали артисту творчих успіхів

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який став одним із членів журі Нацвідбору на "Євробачення-2023", прокоментував цю новину. У соціальних мережах артист опублікував пост, у якому подякував шанувальникам за підтримку та зізнався, що дуже цінує довіру людей до нього.

"Дякую всім хто віддав свій голос! Ціную. Постараюся відповідати очікуванням. А ось моє найдорожче у світі журі вже давно в правильному кріслі. Безпристрасне, модне і суворе. Дякую, кохана, за цю принцесу", - написав виконавець у своєму пості в Instagram. Тополя також оприлюднив фото, на якому позував разом зі своєю маленькою донечкою Марією.

Тарас Тополя з донькоюФото: instagram.com/tarastopolia

"P.S. А якщо серйозно, гадаю ви розумієте що це була лише репетиція. Готуйте телефони для більш масштабніших опитувань, у яких візьмуть участь вже мільйони", - заінтригував фанатів музикант.

У коментарях під публікацією більшість користувачів мережі написали, що згодні з такими результатами, додавши, що з нетерпінням чекатимуть Національний відбір.

"Підтримую, Ви на це заслуговуєте", "Пишаємося такими українцями! Любимо Вас і дякуємо за все, що Ви робите! Донатимо на підтримку ЗСУ! Віримо в перемогу України!", "Благословення тобі та твоїй чудовій родині, Тарасе. Будьте там у безпеці. Ви виграєте", "Тепер чекаю з нетерпінням на відбір", "Бачу твої намагання виглядати круто, але на цьому фото тебе явно перемогли", "Вітаю! Цікаво Вас побачити в новій ролі", "Оце суворий вираз обличчя! Я так розумію, це найголовніше та найсерйозніше журі", "Ти на це заслуговуєш", "Це правильне рішення: обрати людину, що воювала. Це зараз доречно як ніколи. Дякую Вам за все!", "Чудово бачити нові обличчя у суддівському кріслі. Проте ваша кандидатура є досить спірною, оскільки ви не часто проявляли любов до цього конкурсу. Сподіваюсь, що ви будете об‘єктивно судити", - висловилися люди з цього приводу.

Читайте також: Jerry Heil, Козак Сіромаха, TVORCHI: хто потрапив у лонглист Нацвідбору на "Євробачення-2023".

Разом із Тарасом Тополею у складі журі глядачі побачать українську виконавицю Джамалу, яка набрала 15,71% голосів, та фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлію Саніну, за яку проголосували в "Дії" 15,69% українців.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Фінал Національного відбору на "Євробачення-2023" відбудеться 17 грудня у Києві. Через можливість ворожих атак захід вирішили провести в укритті. Організатори наважилися на таке рішення, щоб захистити учасників та співробітників від можливої небезпеки, а також провести онлайн-трансляцію шоу.

Нагадаємо, після вторгнення російських військ в Україну 24 лютого 2022 року Тарас Тополя разом з іншими учасниками гурту "Антитіла" записався до лав Територіальної оборони ЗСУ.

Читайте на тему: Дивні моменти у поведінці: ALYOSHA розповіла, як змінився Тарас Тополя після фронту.

Наприкінці серпня стало відомо, що виконавці більше не будуть працювати у зоні бойових дій. Вони були "відкомандировані в Київ із зони бойових дій на півночі Харківщини". Таке розпорядження зробив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, пояснивши, що артисти зосередять свої зусилля на іншому напрямку – культурному.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Прагнемо побути вдвох: Ребрик розповіла про стосунки з чоловіком після народження третьої дитини

Лілія Ребрик розповіла про стосунки зі своїм чоловіком Андрієм Диким - ведуча поділилася подробицями

Захур прокоментував фото Камалії з синцями, які нещодавно сколихнули мережу

Колишній чоловік Камалії Мохаммед Захур відреагував на фотографії співачки з синцями, які минулого місяця розлетілися мережею

Вперше в Україні: Терен прокоментував рішення оголосити його ім'я до старту "Холостяка"

Олександр Терен висловився про Холостяк-13 - чому ветеран погодився на участь, чи не сумнівається у щирості майбутніх учасниць