Лайм

Головне - не перегнути палицю: Сергій Притула розповів, що думає про розваги в період війни

"Сходив у клуб – наступного дня задонать на армію"

Український телеведучий та волонтер Сергій Притула, який нещодавно розповів про своє фінансове становище, цього разу поділився думками про гучні гуляння та веселощі у період війни. Він заявив, що це питання не є простим, але надмірне моралізаторство та обмеження теж ні до чого хорошого не призведуть.

Детальніше своєю думкою стосовно цього шоумен поділився в інтерв’ю виданню "РБК-Україна". Притула наголосив: не варто закритися вдома і нікуди не ходити, проте все ж таки слід пам’ятати, завдяки кому є можливість повноцінно жити.

Фото: instagram.com/siriy_ua

"Взимку 2015 року я завозив морпіхам в Широкіно допомогу. Їхала машина, яка мене вела до хлопців, я їхав своєю машиною за нею, у мене грала музика в салоні, ми зупинились під горбочком і я почув звук дуже близької канонади, і кулемети працювали, і артилерія, це ми насипали. Я повертаюся в Маріуполь, 25-30 хвилин від зони бойових дій, – і там працюють бари, клуби, люди ходять, вживають алкоголь і т.д.Тому тут не треба навіть дивитися на Київ, який живе відносно далеко від лінії фронту. Кожен по своєму трактує, ок чи не ок", - сказав волонтер.

Читайте також: Українці отримали такі технології, яких у росіян ніколи не буде - Сергій Притула.

"Якщо засуджувати, що люди ходять в клуб, то давайте і кінотеатри закриємо. Давайте закриємо музеї – в країні війна, а ви по музеях ходите. Можна ще музичні школи закрити – бо в країні війна, а ти на скрипочці граєш, - продовжив висловлювати свою думку шоумен. - Головне - не перегнути палицю у своїх спробах моралізаторства. Якщо людині 18 років, вона запросила дівчину в клуб – ок, відпочивай. Але не забувай, завдяки кому у тебе є така можливість".

Притула підсумував, що після походу в клуб чи кафе не слід забувати зробити донат чи допомогти у будь-який інший доступний спосіб: "Сходив у клуб – наступного дня задонать на армію, або піди якусь сітку сплети, зроби що-небудь, щоб тебе потім совість не мучила".

Фото: instagram.com/siriy_ua

Читайте на тему: Це надовго: Сергій Притула попередив дружину, що війна затягнеться.

Сергій Притула - український громадський та політичний діяч, волонтер, телеведучий, актор, продюсер. Амбасадор збірної України з футболу. У період вторгнення Росії в Україну повністю присвятив себе волонтерській діяльності. Був ініціатором проекту зі збору коштів "Народний Байрактар", а у серпні купив для ЗСУ супутник фінської компанії ICEYE.

  • Раніше військовий психолог Андрій Козінчук розповів, що робити, якщо не можеш "донатити" на ЗСУ. Бути корисним можна навіть без грошей.
  • Козінчук розповів, як боротися з "провиною вцілілого" - ірраціональний стан, який виникає через велику емпатію - співчуття до тих, хто зараз на фронті, у полоні, втратив близьких або житло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття