Лайм

Тіна Кароль показала сина, який з віком стає все більше схожим на покійного Євгена Огіра

Фанати зазначили, що хлопець - копія батька

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно разом із сином побувала у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку, зворушила шанувальників новим відео. У одній із соціальних мереж вона опублікувала короткий ролик, у якому показала схожість 14-річного Веніаміна з його покійним батьком Євгеном Огіром.

На одному кадрі зірка позувала з чоловіком, тоді як на другому – з сином, який помітно подорослішав за останній час. Відповідний ролик з сімейними кадрами артистка виклала у Tik Tok.




Схожість батька та сина вже не вперше помічають шанувальники. Про це вони пишуть у коментарях, і цей раз не став винятком.

"Такі схожі", "Копія тата", "Які ж ви прекрасні разом", "Одне обличчя!", "Справжня підтримка для мами", "Дуже схожі і дуже милі", "Хлопець дуже схожий на тата. Красень!", "Як схожі батько та син", - висловилися люди.

Читайте також: У мене інший підхід: Тіна Кароль розсекретила, якими методами виховує 13-річного сина.

Нагадаємо, Веніамін Євгенович Огір з'явився у шлюбі Тіни Кароль з українським продюсером Євгеном Огіром. Чоловік співачки пішов із життя у 32 роки після важкої боротьби з раком шлунка.

Веніамін вчиться в елітній школі Repton Preparatory School у Великій Британії. Кароль бачиться з сином лише на канікулах. Окрім навчання, хлопець має багато інших захоплень: він танцює гопак, грає на фортепіано та барабанах, займається фехтуванням.

Фото: t.me/tinakarolofficial

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024