Лайм

Дружині Віктора Павліка довелося обирати між другою вагітністю і збільшенням грудей

Катерина Репяхова думає про те, щоб знову стати мамою

Віктор Павлік та Катерина Репяхова виховують сина Михайла, якому у червні виповнився рік. Схоже, зупинятися на одній дитині пара не планує. Про це дружина 56-річного співака розповіла в Instagram, розкривши ще одну подробицю.

Виявилося, Репяхова консультувалася із пластичним хірургом з приводу збільшення грудей. Якщо вона зважиться на операцію, протягом року їй не можна буде вагітніти. Таке протипоказання похитнуло її впевненість у тому, що операція така вже необхідна.

Читайте на тему: Татова копія: Віктор Павлік показав, як маленький син схожий на нього в дитинстві.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Лікар дуже здивувався, коли я сказала, що хочу найменші імпланти, які існують. Він каже, що тоді не буде вау-ефекту, адже дівчата саме за цим і приходять. Але я цього не хочу. Я краще хочу зробити ніс. Але насправді я просто хочу, щоб груди були однаковими", - зізналася Репяхова в Instagram-історіях.

Дружина співака думає про поповнення в сім'ї, тому поки що не поспішає ставити імпланти.

"Я, напевно, якась не така. Не хочу імпланти. Особливо великі. Можливо, поставлю імпланти тоді, коли вже точно не плануватиму народжувати, - поділилася вона. - Рік бажано не вагітніти. Це мене зупиняє".

Після тривалої консультації та розмови з хірургом рішучість її похитнулася ще сильніше.

"Консультація була дуже хороша, довга. Я думатиму, але поки що відсотків 80, що зараз ця операція мені не потрібна і я не готова. Лікар сказав, що однаковими вони ніколи не будуть, навіть із імплантами", - нарікала вона.

Читайте на тему: Все через відсутність світла: дружина Віктора Павлика потрапила у ДТП.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, що Катерина Репяхова - четверта дружина Віктора Павліка та мати його четвертої дитини. Від першого шлюбу співак має сина Олександра (37 років), від другого – доньку Христину (35 років). Третій син артиста Павло помер від раку 2020 року.

  • Не завжди експерименти із пластичною хірургією виявляються вдалими. Так, блогерка Даша Квіткова заявила, що пластичний хірург Камінський залишив її різні ніздрі і виїхав з України.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"