Лайм

На вулицю не вигнали: як Віктор Павлік вирішив суперечку через квартиру колишньої дружини

Репяхова зазначила, що в даній ситуації "ніхто не програв, усі тільки виграли"

В конфлікті Віктора Павліка з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою, який виник через квартире питання, нарешті поставлена крапка. Нерухомість музиканта, яка багато років була у кредиті, поділена навпіл з його ексобраницею, і свою частину співак вирішив продати.

Деталями цієї історії в Instagram поділилася нинішня дружина артиста Катерина Репяхова. У stories дівчина зазначила, що "вигяняти на вулицю нікого не довелося, кредит закритий, а Созаєва не має ніяких претензій до Павліка".

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Рівно рік тому на всю країну прогриміла новина про те, що мій чоловік виганяє на вулицю свою колишню дружину. І от нарешті ця історія закінчилася. Звісно, на меті ніколи не було виганяти колишню дружину на вулицю, і сьогодні ця квартира поділена, кредит закритий, і частина квартири переписана на колишню дружину. Я маю документи, де вказано, що колишня дружина не має претензій до колишнього чоловіка. Рієлтор зробив щось нереальне, він продав частину квартири під час війни", - розповіла Репяхова.

Читайте також: Наймана квартира і машина в кредит: Віктор Павлик розповів, на що живе його сім'я.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина додала, що Віктор щомісяця виплачував кредит за квартиру, і оскільки він був узятий під дуже невигідні відсотки, доводилося віддавати в банк кругленьку суму.

"Цей кредит – він був взятий 15 років тому. Мій чоловік відніс туди понад 500 тисяч доларів, а вартість квартири на сьогодні десь 120 тисяч доларів. Там дві квартири, зроблені під одну. Тобто це велика досить квартира. Цей кредит був дуже сильно безглуздий. Я не могла дивитися на те, як мій чоловік кожного місяця відносить до банку по 30 – 40 – 50 тисяч гривень просто ні за що. Все це закінчилося, я була ініціатором. Мені здається, що все це добре закінчилося. Ніхто не програв, всі лише виграли. Наче хепі-енд", - також поділилася дружина співака.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, минулого року Лора Созаєва заявила, що Віктор Павлік виганяє її з квартири. Хоча раніше він нібито обіцяв повністю сплатити кредит за нерухомість, після чого переписати житло на Созаєву.

Згодом в конфлікт втрутилася Катерина Реп'яхова. Вона зазначила, що їхня з Павліком сім'я не справляється з витратами – виховання сина, комунальні послуги та ще й утримання квартири.

Сам музикант обговорював з Ларисою Созаєвою два варіанти: або продати квартиру та розпорядитись грішми за її бажанням, або залишити дім, однак сплачувати кредит самостійно. На жодну з умов колишня дружина співака раніше не погоджувалась.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття