RU  UA

Дізнатися

"Сил нема": репери Freel і С23 представили кліп на пісню про пошук життєвої сили

"Я хочу, щоб кожен знайшов свою інтерпретацію у тих рядках"

Українські репери C23 та Freel презентували спільну пісню та кліп під назвою "Сил нема". Як розповіли виконавці, свіжий трек присвячений пошуку життєвої сили, мотивації та бажанню рухатись уперед, не дивлячись ні на що.

За музичний продакшн у відео відповідав брат C23 Данило Павлюк, а оператором та режисером монтажу кліпу, який знімали у Києві, став молодий кліпмейкер Олександр Ільченко. Відеоробота вже з'явилася на YouTube-каналі виконавця Freel.

"Для мене ця пісня про пошук життєвої сили, чесність перед собою і мотивацію, яка заставляє чогось прагнути і рухатись. Мій куплет зшитий з маленьких історій, деталей та переживань. Перший рядок приспіву, до прикладу, це реальна історія, як я буквально молотив кулаками своїх нападників, розумів, що сил в мене вже залишилось небагато, а бійка ще далеко не вирішена", - прокоментував прем'єру C23.

Читайте по темі: Нацвідбір на "Євробачення-2023": з якими піснями та в якому порядку виступатимуть фіналісти.

"Зрештою я хочу, щоб кожен знайшов свою інтерпретацію у тих рядках. Ми давно домовлялись з Фрілом щось створити разом, адже було цікаво, як поєднаються наші світи в одній пісні", – також додав артист.

Фото: instagram.com/me.freel

"Я мало з ким відчуваю творчу спорідненість, і C23 – один з тих артистів, якого я досить давно слухаю сам, просто для задоволення. Тому, звісно, було цікаво створити щось разом. Щось підказує, що на цьому наша співпраця не зупиниться. Впевнений, слухач легко розпізнає посил про те, що навіть якщо сил немає, все одно потрібно боротись до кінця. Власне, як зараз робить чи не вся країна", – висловився про випуск пісні та кліпу Freel.

Фото: instagram.com/me.freel

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про ветерана війни Терена, який став новим "Холостяком"

Главным героем Холостяка 13 стал военнослужащий Александр Терен Будько - что известно о защитнике, который потерял ноги

Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну

Представитель Латвии на Евровидении-2024 певец Dons спел украинскую песню Teresa & Maria alyona alyona и Jerry Heil - видео

Любов через покоління: мережу розчулило фото хворого Брюса Вілліса з маленькою онучкою

Тяжелобольный Брюс Уиллис показался с маленькой внучкой Луэттой - как выглядит 69-летний актер, который болен деменцией