Лайм

Попри все: Осадча, Нікітюк та інші зірки показали, як прикрасили ялинки до зимових свят

Знаменитості готуються зустрічати Різдво та Новий рік

Новий рік-2023 Україна зустрічатиме в умовах повномасштабної війни, тому багато людей не мають бажання прикрашати ялинку та відзначати свято. Частина українців дотримується протилежної думки і не хоче, щоби російські окупанти відібрали у них такий важливий атрибут мирного життя. Серед них опинилися і зірки, які показали в соцмережах свої ялинки та поділилися настроєм перед святами.

Катя Осадча та Юрій Горбунов прикрасили невелику ялинку до Дня Святого Миколая, а допомагали їм у цьому сини Іван та Данило.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Ялинці бути, всупереч усьому! Миколаю бути, всупереч усьому! Перемозі бути! - написала Осадча в Instagram. - Встигли до Миколая прикрасити ялинку і на пару годин занурилися у мирне життя. Нашим дітям, всупереч усьому, Миколай приніс подарунки під подушку, різку не приніс. Різку з убивчим зарядом поніс у кремль, сподіваюся".

"Вдома вирішили, що свято має бути у дітей, - пояснила телеведуча свою позицію. - Для них важливо мати радощі в цей час. Звичайно, ми не зможемо святкувати так, як це було в минулих роках та і немає на це бажання, але ми все одно можемо знайти способи зробити його особливим для наших діток, тому плани на ці вихідні наступні: прикрасити ялинку, підготуватись до Миколая і бути разом".

Читайте на тему: Щоб мир швидше повернувся: Олена Зеленська привітала українців із Днем Святого Миколая.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Katya Osadcha (@kosadcha)

Леся Нікітюк оригінально прикрасила ялинку, встановивши замість різдвяної зірки український герб-тризуб. Камін телеведуча декорувала ялиновими гілками, гірляндою, золотими квітами та шкарпетками для подарунків. Біля каміна Леся поставила фігурку Санта Клауса та традиційний український дідух із колосками.

"Я це люблю", - лаконічно написала телеведуча.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk/

Григорій Решетнік та його дружина Христина – батьки трьох дітей, яких не стали позбавляти свята. Сім'я прикрасила пухнасту високу ялинку червоними іграшками та гірляндою, а також влаштувала фотосесію у затишних светрах.

"На вихідні ми прикрасили ялинку і нарешті зробили біля неї фото. Хлопчики були в чудовому настрої, від нашої красуні не відходили ні на секунду. Сашуня навчився говорити слово "лялинка". Як же діти хочуть свята, і нікому не вдасться його у нас забрати", - написала Христина Решетнік.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik/

Даша Квіткова та Микита Добринін також поставили ялинку, прикрасивши її білими та блакитними гірляндами. Поруч із нею на м'якому затишному килимі парі тепло та затишно гратися зі своїм сином Левом.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вирішила радіти коротким моментам святкового настрою попри все. Вона показала у соцмережах фото з різдвяним букетом із ялинових гілок та червоних ягід.

"Сьогодні ти намагаєшся створити собі різдвяний настрій, а завтра у твоє місто прилітають ракети... Хіба це можливо? Так, це наша реальність. І я нікуди не хочу. Тільки вдома", - написала вона.

Читайте на тему: Різдво - за новим календарем? Коли цього року можна відзначати і що кажуть священики.

Фото: instagram.com/repyahovakate/

Новини партнерів

Читайте також

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні