Лайм

Схоже на ковід, але не він: Надя Дорофєєва поскаржилася на важкий грип

Співачка підхопила вірус разом зі своїм бойфрендом

Зима - сезон грипу та інших ГРВІ, і хоча, за даними Центру громадського здоров'я України (ЦОЗ), епідемічний поріг у країні поки що не перевищено, багато людей вже встигли захворіти. Серед них опинилася і Надя Дорофєєва зі своїм бойфрендом Михайлом Кацуріним.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

Співачка опублікувала в Instagram-історіях фотографію, на якій лежить у ліжку з рушником на лобі. Також вона описала свої симптоми, які назвала "жахливими".

"Ми приєдналися до всіх наших хворих друзів. Судячи з усього, зараз епідемія грипу. Причому така, дуже потужна, - припустила Дорофєєва. - Дуже висока температура. Тримається і важко збити. Дуже болить голова і майже не проходить. Ну і схоже на ковід. Але це не він, тести зроблено. Так що всім не хворіти, а то цей грип - просто жах".

Читайте по темі: Надя Дорофєєва та Міша Кацурін розповіли про свої стосунки у спільній пісні "Щоб не було".

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

За інформацією ЦГЗ, симптоми грипу та інших респіраторних вірусних інфекцій схожі, але грип набагато небезпечніший через ризик ускладнень (пневмонії, серцевої недостатності). Його клінічні ознаки - різкий початок, головний біль, підвищення температури тіла до 38 °С і вище, ломота в м'язах та суглобах, біль у горлі, кашель, в окремих випадках - блювота і пронос. Людина з грипом залишається заразною для інших у середньому протягом 7 днів після появи симптомів.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков