Лайм

Героїню серіалу "Емілі в Парижі" одягнули в спокусливу сукню українського бренду: фото

Побачити вбрання на Мінді можна у 10 серії 3 сезону

Після того, як у 2021 році серіал "Емілі в Парижі" розкритикували за невдалий образ українки, творці популярного шоу вирішили виправитись. Одну з головних героїнь романтичної комедії Netflix костюмери вбрали у сукню українського бренду.

Так, найкраща подруга Емілі Мінді Чен (Ешлі Парк) в останній серії 3 сезону з'являється у спокусливій сукні-комбінації бузкового кольору.

Фото: Netflix

Виявилося, що випустив її український бренд OVERTHESEA. Сукня Andromeda з колекції Phenomenon продається за ціною 11800 грн., а її ціна зі знижкою складає 8260 грн.

Читайте на тему: Супермодель Хайді Клум з'явилася на червоній доріжці фільму "Аватар-2" у сукні українського бренду.

Фото: instagram.com/overtheseadress/

Фото: instagram.com/overtheseadress/

Поява української сукні в серіалі "Емілі в Парижі" - гарний шанс для бренду, оскільки популярний серіал Netflix з першого сезону вважається справжнім посібником для модниць: костюми героїнь підбирали з великою увагою до найактуальніших трендів.

До речі, зірка "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз у грудні знялася для журналу Vogue у шапці від українського дизайнера Руслана Багінського.

Фото: instagram.com/voguegreece/

У квітні 2022 року Лілі Коллінз та Ешлі Чен зробили ще один модний реверанс у бік України: на фестивалі у Лос-Анджелесі актриси з'явилися у вбраннях жовтого та блакитного кольорів.

Фото: Getty Images

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа