RU  UA

Дізнатися

На фронті загинув український режисер Олег Бобало: він захищав Бахмут від окупантів

Кінематографісту було 44 роки

20 грудня український режисер Олег Бобало загинув на фронті, захищаючи Бахмут від російських окупантів. Про це у Facebook повідомив його друг та колега Євген Лавренчук.

"Щойно стало відомо, що під Бахмутом загинув мій колега і приятель, режисер Олег Бобало. Олега більше немає. Перед очима промайнули миті дитинства, спільні зустрічі Нового року, час, коли ми разом виступали у львівському молодіжному театрі "Дебют", а потім і в театрі Бориса Озерова, - написав Лавренчук. - Зроблю все, щоб донести це до світової спільноти. Світ має знати. І вічно пам'ятати".

Фото: facebook.com/eugenelavrenchuk.official

Читайте на тему: Потрапив під обстріл: на фронті загинув заслужений артист України Сергій Шкварченко.

Олегу Бобало було 44 роки, він знімав телевізійні фільми, телепередачі, рекламні ролики. Серед його робіт – "Структура кави або Абзац", серіал "Мамочки", фільми "Альпініст", "Як козаки", "Українське кіно. Становлення".

Олег Бобало був одружений із актрисою Ганною Яремчук. У соцмережах жінка підтвердила загибель чоловіка та присвятила йому сповнені горя слова.

Фото: Facebook

"Я реально не знаю, як жити без тебе. Хотіла написати "це не справедливо", але хіба є справедливість у нашому житті? По справедливості він мав би знімати кіно. Він мав би бути затребуваним у цій галузі. Натомість у нас вдома стояв автомат і купа військових "ніштячків", які передавала мама з Америки для хлопців, - написала Ганна Яремчук. - Хотів він бути військовим? Ні. Хотів він кіномайданчик змінити на окопи? Ні. Мав би він пройти всю війну цілим і неушкодженим? Так. Тому що я так благала Бога зберегти мого Олежка. А тепер я не знаю, як жити без тебе у всіх сенсах".

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие